
Kdz. Ereğli’de görev yapmakta iken emekli olan Polis Memuru Recep Baltacı & Hatice Deniz Baltacı çiftinin kızı Tuğçe ile Süreyya & Nuri Çakmak çiftinin oğlu Ömer, nikahlanarak mutluluk kervanına katıldı.
Genç çiftin nikahları 20 Aralık Cumartesi günü Kdz. Ereğli Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezi’nde aile yakınları, dostları ve davetlilerin katılımı ile şahitler huzurunda kıyıldı.
Kdz. Ereğli Belediyesi nikah memurunun nikahları kıyılacak gençlerin ve şahitlerin kendileri tanıtmasını istemesinin ardından, “evet” ifadeleri kıyılan nikahta, davet üzerine nikah belgesini Gülüç Belediye Başkanı Sadık Recep Kara, gelin hanıma mutluluk dilekleri ile takdim etti.
Nikah töreni, takı geleneği, genç çiftin mutluluk dileklerini kabul etmesi ve fotoğraf çekimi ile devam etti.
Haber Hayat Yayıncılık ekibi olarak genç çifti ve aileleri kutlar, ömür boyu mutluklar dileriz.





BENZER HABERLER