logo

ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİ GELİŞTİRME PROGRAMI TANITILDI

  • Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası tarafından UR-GE/Uluslararası Rekabetçiliği Geliştirme Destek Programı Proje tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası tarafından özellikle demir çelik sektörünün uluslararası alanda rekabet gücünü artırmaya ve ticari ilişkilerin güçlendirilmesi amacıyla TSO hizmet binasında UR-GE Destek Programı Proje tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Katılımcılara, Proje Koordinatörü Bahadır Başkonuş tarafından detaylı bilgilendirme yapılırken; toplantıda TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Harun Günönü, Yönetim Kurulu Üyesi Cem Gül, Meclis Üyesi Hüseyin Tatlıbaş ve İmalat 2. Meslek Komitesi Başkanı Ahmet Oktay’ da hazır bulundu.

“REKEBET GÜCÜNÜN ARTMASI VE TİCARİ İLİŞKİLERİN GÜÇLENDİRİLMESİ HEDEFLENİYOR”

Konuyla ilgili oda yönetimi tarafından yapılan değerlendirmede “meslek komiteleri tarafından yoğun ilgili gösterilen toplantının ana teması Uluslararası alanda işletmelerimizin rekabet gücünü artırmaya ve ticari ilişiklerin güçlendirilmesine yönelik adımların atılacağı, ziyaretlerin gerçekleştirileceği ve yüz yüze görüşmelerin yapılarak iş bağlantıları oluşturulmasının amaçlandığı bu destek programı sayesinde Ülke ekonomimize katkı sağlanması da en önemli hedeflerimizdendir.” denildi.

Paylaşın:
298 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ