.
Zonguldak Valiliği ve TSO öncülüğünde gerçekleştirilen “Zonguldak Ekonomi Zirvesi” 14-15 Nisan 2025 tarihlerinde Zonguldak Dedeman Otel’de yapıldı. İl protokolünün de yer aldığı zirvenin 2. gününde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) ve Dünya Odalar Federasyonu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da katılım sağladı.
IMEAK Kdz. Ereğli (Batı Karadeniz) Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Ünlüer, zirvenin 2. gününde “Yeni Ufuklar” başlıklı oturuma konuşmacı olarak katılarak “Batı Karadeniz’in Deniz Ticareti, Mevcut Durum ve Gelecek Vizyonu” konulu sunum gerçekleştirdi.
Zonguldak Tso Başkanı Metin Demir koordinasyonunda iki gün süren programda, bölge yatırımları, kalkınma projeleri, sanayi hamleleri ve bölgesel iş birlikleri ele alındı.
Zonguldak Ekonomi Zirvesinde Kdz. Ereğli Deniz Ticaret Odası temsilen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cemil Burak Gürdal, Yönetim Kurulu Sayman Üye Kağan Boy ve Şube Müdürü Bülent Şanal’da katıldı.
BENZER HABERLER