logo

UYARIYORUZ: BU ELEKTRİK PANOSU TEHLİKE YARATABİLİR!

  • Kdz. Ereğli Bozhane mevkiinde açılan yeni işyerleri ve ilgili çevre düzenlemesi, ayak hizasındaki elektrik panosunun tehlikeye yol açabileceği gerçeğini ortaya çıkardı.

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi sahili Bozhane Mevkiinde yeni açılan işyerleri önündeki elektrik panosu tehlike yaratabileceği gerekçesi ile yer değiştirilmesi isteniyor.

“BÜYÜK SORUNLAR YAŞANABİLİR”

Konu ile ilgili haber merkezimize ulaşan çevre esnafı ve sahil tutkunları, yapılan düzenleme ile ayak hizasında bulunan elektrik panosunun tehlike yaratabileceğine dikkat çektiler. Yetkililerin uyarılması gerektiğini ifade eden ve konuya hassasiyet gösteren vatandaşlar, panonun ayak altında olmasının rahatsızlık verici olduğunu belirterek, “Yaya yollarının tam kesişme noktasındaki bu elektrik panosu tehlikeye ve estetik kirliliğe yol açıyor. Yoğunlukta istemeden de olsa ayak çarpabilir veya bebek arabalarının çarpması ile büyük sorunlar yaşanabilir. Bu bölgeye bunca masraf yapılmışken bu pano da yer altına veya daha tehlike yaratmayacak bir alana kaldırılmalıdır.” şeklinde görüş belirttiler.

Sorumlu yayıncılığımız gereği, kamu, belediye ve enerjisa yetkililerini uyarıyoruz.

Paylaşın:
537 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ