logo

VE LULUBABY SPA MERKEZİ HİZMETİNİZDE…

Kdz. Ereğlili girişimci Ayşin Kılıç’n işletme müdürlüğünü üstlendiği Lulu Baby Spa Merkezi, törenle hizmete açıldı.

Kdz. Ereğlili girişimci Ayşin Kılıç’n işletme müdürlüğünü üstlendiği Lulu Baby Spa Merkezi törenle hizmete açıldı.

BAYANLARDAN YOĞUN İLGİ!

14 Aralık Cumartesi günü Ay City AVM 7. katta hizmete açılan işyeri için açılış kokteyli düzenlendi. Nezih törene; Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, eşi Neriman Posbıyık, Başkan Yardımcısı Haluk Okur, Kdz. Ereğli Soroptimist Kulübü Dönem Başkanı Gülberk Yalçın-Soroptimist Kulübü üyeleri, Kılıç ailesinin yakınları ile özellikle bayanlardan oluşan kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

“BEBEKLERİN RUHSAL VE BEDENSEL GELİŞİMİ DESTEKLENECEK

Törende konuşan İşletme Müdürü Ayşin Kılıç, Erdemir’den emekli olduktan sonra üreterek faydalı olmak amacı ve kızı Yağmur’un teşviki ile bebek spa merkezi açmaya karar verdiğini belirterek, “Yirmi bir yıllık bilgi işlem çalışma hayatımdan sonra çok farklı ve çok sevimli bir işe başlıyor olmam ve bunun Ereğli için bir ilk olması beni hem çok mutlu ediyor, hem de çok heyecanlandırıyor. Amacımız bebeklerin ruhsal ve bedensel yönden gelişimini destekleyerek, ebeveynlerin ve bebeklerin merkezimizden güzel anılar biriktirerek ayrılmalarını sağlamaktır.” dedi.

HAYIRLI OLSUN” DİLEKLERİ İLE…

Başkan Posbıyık’ta açılışta olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek bebek bakım merkezinin bölgede bir ilk olmasının önemine değindi ve “burayı daha fazla tanıtalım” dedi. Açılış kurdelesi Başkan Posbıyık, eşi Neriman Posbıyık, İşyeri sahibi Ayşin Kılıç tarafından “hayırlı-uğurlu olsun, bol kazançlar” dilekleri ile kesildi.

SOHBET EDİLDİ, FOTOĞRAF ÇEKİLDİ

Açılış töreninin ardından davetlilerle yakından ilgilenen Ayşin hanım, katılımcılara bebek bakım donanımlarını ve merkezde hizmetlerini tanıttı.

NK Organizasyon tarafından hazırlanan açılış töreni; ikramların sunulması, sohbet ve hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

GALERİ FOTOĞRAFLARI :

    

Paylaşın:
4024 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ