logo

YENİMAHALLE SPOR KULÜBÜ GECESİNE YOĞUN İLGİ OLDU

  • Kdz. Ereğli Yenimahalle Spor Kulübü yönetimi tarafından düzenlenen kaynaşma ve dayanışma gecesine yoğun ilgi oldu.

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Yenimahalle Spor Kulübü’nce, kaynaşma ve dayanışma etkinliği düzenlendi.

9 Haziran Cuma günü Eski Bağlık Salonu’nda gerçekleştirilen geceye, CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul, Kulübün kurucu Başkanı Özel Eroğlu, Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyon (ASKF) Başkanı Kemal Demir, ASKF Genel Sekreteri Metin Malkoç, Kemal Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Batı Karadeniz Bölge Sorumlusu Safiye Karaarslan, eski futbolculardan ‘Campi’ lakaplı Muzaffer, bazı siyasi parti başkan ve yöneticileri, eski futbolcular ile davetliler katıldı.

Gecede konuşma yapan CHP Zonguldak Milletvekili Ertuğrul, “sizin gibi Cumhuriyet değerlerine inanmış; Atatürk İlke ve Devrimleri yolunda yürüyen insanlarla birlikte, bu ailenin bir ferdi olmaktan büyük mutluluk duyuyorum” dedi. Kulübün kurucu başkanı eski Zonguldak Baro Başkanı Özel Eroğlu da, Yenimahalle Spor Kulübü’nün tarihçesinden bahsetti, gelinen noktayı değerlendirdi.

Yapılan anonsla Kulüp Başkanı Hamdi Ustamehmetoğlu ile yönetimi de sahneye davet edildi. Ustamehmetoğlu, katılımlarından dolayı davetlilere teşekkür ederken, kulübün daha iyi yerlere gelebilmesi için çaba sarf edeceklerini söyledi.

Kulübe katkı amacıyla; Atatürk Portresi, Fenerbahçe, Galatarasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Yenimahalle Spor formalarının; sembolik açık arttırma yolu ile satışa çıkarıldığı gecede, davetliler halen Antalya’da müzik yaşamını sürdüren Piyanist Barış Alanalp ve solist Burçin Ölmez’in seslendirdiği şarkılarla eğlendi.

Paylaşın:
257 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ