logo

YOĞUN YAĞMUR, AÇIKHAVA ETKİNLİKLERİNİ ERTELETTİ!

  • Kdz. Ereğli Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali etkinliklerini de sağanak yağışlı havadan etkilendi. Bazı etkinlikler ertelenirken, Ana Sahne konserlerinin yapılacağı öğrenildi.

Batı Karadeniz Bölgesinde etkili olan sağanak yağmur, Kdz. Ereğli Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali etkinliklerini de olumsuz etkiledi. Buna göre 8 Temmuz Cumartesi günü sabah saatlerinde yapılması planlanan Kırmacı Balı Bisiklet Yolu Trekking, Tarihi ve Turistik yerler Gezisi, Zumba Dans ile plaj aktiviteleri yapılamadı.

AKKUYU ERTELENDİ, KONSERLER YAPILACAK

Festival programı kapsamındaki Tarihi Akkuyu Meydanı açılışı ileriye ertelenirken, gün içindeki diğer açık hava etkinliklerinin ve Anıt Önü Sahne’de yapılması planlanan KÖFN ve MELEK MOSSO konserlerinin gerçekleştirileceği öğrenildi.

“ÖNLEMLER ALINDI”

öte yandan Kdz. Ereğli Belediyesinden yapılan açıklamada “Kentimizi ve bölgemizi etkisi altına alan yoğun yağmur nedeniyle Kdz. Ereğli Belediyesi bütün birimleri ile görevinin başında çalışıyor. Ekiplerimiz, herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için kentin birçok kritik noktasında önlemini aldı.” denildi.

Paylaşın:
445 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ