logo

100 AİLEYE GIDA YARDIMI DA; AVUKAT MUSA YURTSEVEN’DEN GELDİ

Kdz. Ereğli’de Avukat Musa Yurtseven, Koronavirüs’le mücadeleye katkı anlamında lösemili çocukların ailelerinden oluşan 50 aileye, ayrıca yine çevreden ihtiyaç sahibi 50 aileye olmak üzere, toplamda 100 aileye erzak ve gıda yardımında bulundu.

Kdz. Ereğli’de Avukat Musa Yurtseven, Koronavirüs’le mücadele sürerken özellikle lösemili çocuklu ailelere ve yardıma muhtaç olan ailelere yardım etmeyi düşündü.

LÖSEV VE MUHTARLARLA İŞBİRLİĞİ YAPTI

Düşüncesini Lösev Başkanı Tarkan Atik’le paylaşan Yurtseven, 50’si lösemili çocuk ailesi, 50’si ise muhtarla işbirliği içinde oluşturulan liste ile civar köyler ve Gülüç beldesinden olmak üzere toplam 100 ailenin listesini çıkardı.

“DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Yaptığı anlamlı ve diğer iş dünyasına da örnek olması gereken destekle ilgili muhabirimizin sorusunu tevazulu cevaplayan Yurtseven, “Şahsım adına toplamda 100 aileye erzak ve gıda yardımda bulunarak bu zorlu günlerimizde hemşerilerimize destek olmaya çalıştık. Bir marketten 100 tl’Lik çeklerden bastırarak 50 tanesini Lösev’e 50 tanesini de muhtarlarımıza teslim ettik. Onlar listedeki isimler için alışveriş yapıp teslim ediyorlar… Bizimkisi bir su damlası. İmkanlarımız el verdikçe destek olmaya, çalışmaya devam edeceğiz. ” dedi.

BU DAVRANIŞ ÖRNEK OLMALI

Sorumlu yayıncılık anlayışımız gereği; Geçirdiğimiz bu zor günlerde durumu müsait olan iş dünyası yöneticilerinin de, ilgili izinleri alarak ihtiyaç sahibi ailelere benzer desteklerde bulunmasını ve Musa Yurtseven’in dayanışmacı davranışının örnek olmasını diliyoruz.

Paylaşın:
982 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ