logo

“100. YILDA İL OLMAK, KARADENİZ EREĞLİ’NİN HAKKI”

  • MÜSİAD Karadeniz Ereğli Başkanı Kemal Gülbay, 6. Dönem Genel Başkanları Abdurrahman Kaan’ın katılımlarıyla gerçekleştirdikleri konferans programı hakkında bilgiler verdi. Gülbay, iş insanları olarak Türkiye Yüzyılı vizyonu çerçevesinde daha çok çalışarak, daha çok üreterek, daha fazla istihdam sağlayarak, daha fazla ihracat yaparak,  ülkemizi dünyada hatırı sayılır yerlere getirmeye gayret edeceklerini belirtti ve bu yüzyılın Türklerin ve İslam ümmetinin yüzyılı olacağına inandıklarını vurguladı. Karadeniz Ereğli’nin güçlü il olma isteği iletilen Abdurrahman Kaan; “Desteğimiz sizlerle, 100. Yılda il olmak, Karadeniz Ereğli’nin hakkı” olduğunu ifade etti.

Gülbay, şunları söyledi;

“MÜSİAD 6. Dönem Genel Başkanımız Sayın Abdurrahman Kaan Bey’in katılımıyla “Türkiye Yüzyılı-Ekonomik Gelişmeler ve Değerlendirmeler” konu başlıklı konferans programımızı Karadeniz Ereğli Öğretmenevinde gerçekleştirdik.

Programa şube ve Gençlik Kurulu üyelerimizin yanı sıra Düzce Başkanımız Özgür Sağlam ve Yönetim Kurulu üyeleri, Zonguldak Başkanımız Abdulkadir Aktarı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sakarya 2 Dönem. Şube Başkanımız Mehmet Aracı ve Sakarya Yönetim Kurulu üyeleri katılım sağladılar.

Tarihi milattan öncelerine dayanan devletimizin, yüz yıldır yönetim modeli olan Cumhuriyetin 100. Yılını kutluyoruz. Bu vesile ile başta Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan toprağının bir karışını bile düşman eline vermemek için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle anıyorum. 

Tabi şimdilerde bir tarafımız heyecanlı ve mutlu, diğer tarafımız ne yazık ki kan ağlıyor. İsrail, Filistin’de soykırım yapıyor. Yaşlı, kadın, çocuk ve bebek demeden kardeşlerimizi katlediyor. Şehit olan kardeşlerimize Allah rahmet eylesin. Yaralılara şifalar versin.  Ancak ümidim odur ki birçok ulusal ve uluslararası meseleyi çözen Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Cumhurbaşkanımız bununda üstesinden gelecek, kardeşlerimizin akan gözyaşlarını dindirecektir. Rabbim yar ve yardımcıları olsun.

Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutladığımızı bu günlerde, MÜSİAD 6. Dönem Genel Başkanımız Sayın Abdurrahman Kaan Beyefendinin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz konferansta; devletimizin çizmiş olduğu Türkiye Yüzyılı Vizyonu sürecinde, ekonomik gelişmeler ve değerlendirmeler yapan Kaan; Türkiye’nin jeopolitik konum avantajı, pandemi nedeniyle Çin’den ülkemize doğru eğilim gösteren yabancı yatırım iştahının nasıl değerlendirilebileceği ile iç ve dış politika üzerine engin deneyimleri hususunda üyelerimize bilgi aktarımlarında bulundular.

Programa katılım sağlayan Sayın 6. Dönem Genel Başkanımıza, Karadeniz Ereğli’nin il olma gündemi hakkında bilgiler aktarırken kendisinden de destek talebinde bulunduk. Talebimizi memnuniyetle karşılayan ve gerekli olan desteği vermeye her zaman hazır olduğunu ‘Desteğimiz sizlerle, 100. Yılda il olmak, Karadeniz Ereğli’nin hakkı’ ifadeleri ile belirten Başkanımıza şükranlarımızı sunarız.

Bu vesileyle programımıza katılarak bölgemizi ve bizleri onurlandıran 6. Dönem Genel Başkanımıza değerli bilgi paylaşımlarından dolayı teşekkür ederken konferansımıza katılım sağlayan tüm üyelerimize, programı gerçekleştirdiğimiz Öğretmenevi Müdürümüz Vedat bey ve çalışma arkadaşlarına, programın düzenlenmesinde emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ederiz.”

Paylaşın:
223 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ