logo

“14 MAYIS’TA OLMAK YA DA OLMAMAK DÖNÜM NOKTASINDAYIZ!”

  • Ak Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Saffet Bozkurt, muhtara yönelik düzenlenen programda 14 Mayıs’ta kritik bir sürece girildiğini söyledi “Olmak ya da olmamak dönüm noktasındayız. Bugün Millet ittifakını destekleyenlere baktığımızda gerçekten Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünün üniter yapısının değerlendirildiği bir ittifak sürecini görüyoruz.” diye konuştu.

Ak Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Saffet Bozkurt’un katılımı ile ilçeye bağlı köy ve mahalle muhtarlarına yönelik kahvaltı programı düzenledi.

12 Mayıs Cuma günü Öğretmenevinde düzenlenen programa Bozkurt’un yanı sıra, 21-22. Dönem Ak parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Sezer, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, İl Genel Meclisi Üyesi Rıfkı Gültekin, Belediye Meclis üyesi ve Grup Başkanı Numan Korkmaz, Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, mahalle ve  köy muhtarları ile basın mensupları katıldı.

KILIÇ “SIRA YEŞİL PASAPOR VE ÖTV’SİZ ARAÇ’TA”

Kahvaltı sonrası konuşmalara geçildi. İlk konuşmayı yapan Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Döneminde muhtarlar verilen önemden memnun olduklarını ifade ederek, yeşil pasaport ve ötv’siz araç hizmetlerinin de sırada olduğunu söyledi ve seçim sonuçlarının hayırlı olmasını diledi. Sonrasında sırası ile İl Genel Meclis Üyesi Rıfkı Gültekin,  Belediye Meclis Üyesi Numan Korkmaz, Ormanlı Beldesi Belediye Başkanı Bayram Başol Ak Parti dönemi hizmetlerinden övgü ile söz ederek 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milletvekili Adayı Saffet Bozkurt’a destek istediler.

SEZER, SEÇİM GÜVENLİĞİ KONUSUNDA UYARDI

İlçe Başkanı İbrahim Sezer ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın muhtarlara her zaman değer verdiğini ve yeni haklar kazandırdığını söyledi. Muhtarları seçim güvenliği konusunda uyaran Sezer, “Cumhurbaşkanımıza ve Milletvekili Adaylarımıza güçlü bir destekle Zonguldak’tan dört milletvekili hedefine ulaşalım” dedi.

ERDOĞAN: “HEDEFE KİLİTLENDİK”

Ak Parti 21-22. Dönem Milletvekili Fazlı Erdoğan  da konuşmasına muhtarlık görevinin önemine vurgu yaparak başladı ve “sizler birer uç beyi görevi yapıyorsunuz” dedi. Ak parti hükümetleri dönemlerinde muhtarların yeni ve önemli kazanımlar elde ettiklerini söyleyen Erdoğan, muhalefet partilerini eleştirerek” onlar söylemekle kalıyor, biz ise yapıyoruz. Ak Parti, istikrarı koruyacak, demokrasinin, bağımsızlığın ve ekonominin gelişmesinin teminatıdır. Doğru zamanda doğru adamla hedefe kilitlendik. Muhtarlara seçimlerde önemeli görevler düşüyor. Bu anlamda desteğinize ihtiyacımız var” diye konuştu.

BOZKURT “YAŞASIN TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE”

Son olarak söz alan Milletvekili Adayı Saffet Bozkurt ise ilçe başkanlığı ve Milletvekilliği adaylığı dönemlerinde vatandaşın yanında olduğunu savunarak, “bundan sonra da hep halkımızın yanında olacağız” dedi. İlçe Başkanlığı döneminin 2 buçuk yıllık icraatlarını özetleyen Bozkurt, “tüm bu dönemlerimizde demokrasinin temel taşı olan muhtarlarımızla yakın çalıştık. Bundan sonra da elimizden geleni yapmaya devem edeceğiz. 14 Mayıs’ta kritik bir sürece girildiğini bildiren Bozkurt, “Olmak ya da olmamak dönüm noktasındayız. Bugün Millet ittifakını destekleyenlere baktığımızda gerçekten Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünün üniter yapısının değerlendirildiği bir ittifak sürecini görüyoruz.” diye konuştu. HDP üzerinden Millet ittifakına yönelik  eleştirilerini sürdüren Bozkurt, “bu tablo şunu ortaya koyuyor; tercih belli Türkiye Cumhuriyeti’nin bütünlüğü, üniter yapısı, Cumhur İttifakı ve Recep Tayyip Erdoğan’dır dedi. Bozkurt konuşmasını, “Milletimizin ve devletimizin bekası için, gençlerimizin yarınları için, inşallah cumhurbaşkanımın önderliğinde yaşasın Cumhuriyeti diyoruz, yaşasın tam ve bağımsız Türkiye diyoruz, inşallah 15 Mayıs itibarı ile başlasın Türkiye Yüzyılı diyoruz.” diyerek alkışlar eşiğinde  sonlandırdı.   

Program, toplu fotoğraf çekimimi ile son buldu.

Paylaşın:
236 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ