logo

“18 MART, TÜRK MİLLETİNİN DÜNYAYA HAYKIRDIĞI GÜNDÜR”

İyi parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, 18 Mart Çanakkale Zaferinin 107. yıl dönümü mesajında, “18 Mart, Türk Milletinin esir edilemeyeceğinin, Türk vatanının parçalanamayacağının tüm dünyaya haykırıldığı gündür.” dedi.

İyi parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi günü nedeni ile yazılı mesaj yayınladı.

Milli ve manevi değerlere hassasiyeti ile bilinen İyi Parti İlçe Başkanı Balbaloğlu, Çanakkale Zaferinin 107. yıl dönümü mesajında şu görüşlere verdi:

“18 Mart, Türk Milletinin esir edilemeyeceğinin, Türk vatanının parçalanamayacağının tüm dünyaya haykırıldığı gündür.

Çanakkale Zaferini dünya tarihine altın harflerle yazdıran kahramanları yetiştiren milletimiz, o kahramanların hatırasına yakışır nesilleri de yetiştirmiş ve yetiştirmeye de devam edecektir.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. yıldönümünde bizlere bu büyük zaferin gururunu armağan eden başta ebedi Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere; Türk ordusunun kahraman mensuplarını, vatanları uğruna hayatlarını feda eden şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”

Paylaşın:
597 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ