logo

“18 UYGULAMASI MAĞDURİYETLERİ GİDERİLECEK”

  • İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli, Belediye Meclis Üyesi Adayı Evrim Balbaloğlu, Kdz. Ereğli Belediyesi Önceki Dönem Başkanlarından Murat Sesli ve Belediye Meclis Üyesi Adayları Belen Mahallesi sakinleri ile buluştu.

Belen Yeni Mahalle’de meşale ve büyük bir coşku ile karşılanan İYİ Parti heyeti, Belen Mahallesi’ne imarda, iskanda ve 18 uygulamasında mağdur olan vatandaşların, mağduriyetlerinin giderileceğine dair söz verdi.

Vatandaşlar tarafından sloganlar eşliğinde coşku ile Kdz. Ereğli Belediyesi Önceki Dönem Başkanlarından Murat Sesli, “Belediye Başkanlığım döneminde nasıl hizmet ettiğimi gördünüz, şimdi daha fazlasını yapacağız. Biz projelerimizi 1 yıl öncesinden hazırladık, mevcut başkanın bir projesi bile yok” dedi.

“PROJELERİN HAZIRLIĞINI 1 SENE ÖNCEDEN YAPTIK”

Sesli konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Belen Yeni Mahallesi’nin bende ayrı bir yeri var. Belediye Başkanı olduğum zaman Turgut Tanyıldız benimle beraberdi, şuan yine benimle beraber. Asfalt dökerken, 120 bin ton ile Ereğli tarihinin rekorunu kırdık. Bana dedi ki Turgut kardeşim, Belen Yeni Mahalle var, bizim hemşerilerimizin yaşadığı, bugüne kadar hizmet görmedi. Biz hizmeti getirelim dedi. Burada gece gündüz çalıştık ve tavuk kümesine kadar asfalt döktük ama ihtiyacı olduğu için. Şimdi görüyorum ki 15 sene önce ki gibi duruyor. Tek bir şey var oda mezarlık. Başka hiçbir hizmet yok. Size verdiğimiz. Benim için değil, kendi evlatlarınıza sahip çıkın. Çıkın ki Murat Sesli belediye başkanı olduğu zaman,2008 yılından kat be kat fazla hizmeti yapalım. Kim ne derse desin, biz göreve geldiğimiz de mahallelerimiz hizmet görecek, tıpkı eskisi gibi, hatta daha fazlasını görecek. Bazıları yapamadıkları için çirkeflik yapıyorlar, dedikodu yapıyorlar. Ben Murat Sesli olarak buradayım. Belediyenin kapısını açtığınız zaman beni göreceksiniz. Biz ekip arkadaşlarımızla hizmete odaklanıyoruz, laflara değil. Ereğli tarihinde ilk kez biz burs verdik, ne bizden önce nede bizden sonra burs verilmedi. Şimdi göreve geldiğimizde yeniden şehir dışına giden öğrencilerimize her ay düzenli olarak 5 bin TL burs vereceğiz. İhtiyaç sahiplerimize de her ay düzenli olarak 5 bin TL’lik belediye marketimizden alışveriş kartı vereceğiz. Türkiye’nin en büyük gezisini düzenlemiştik, içinizde gidenler vardır. Kadınlar hazır olun, Mayıs Ayı’nda hep birlikte Çanakkale’ye gideceğiz. Biz projelerimizin hazırlığını bir sene önceden yaptık. Şuan ki belediye başkanının bir projesi bile yok. Daha proje sunamamışlar. 2007-2008 yıllarında festival yaptık, 15 tane sanatçı getirdik. Festival yaparken de parayı ulusal marketler ve bankalardan aldık. Ama şu anki belediye başkanı sanayicisinden, tüccarından, Ereğli esnafından, taksicisinden, halk otobüsçüsünden, simitçisine kadar kimi bulduysa herkesten para alıyor. Bir 5 sene daha görev alırsa, yine festival adı altında para toplayacak. Belediye esnafın ortağı değildir, belediye almaz, belediye verir. İmarda, iskânda ve 18 uygulamasında sıkıntısı olan vatandaşlarımıza sesleniyorum. Bütün sorunlar çözülecek.”

Paylaşın:
158 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ