logo

2 KİŞİ ARAÇTA SİLAHLA VURULMUŞ HALDE BULUNDU

Zonguldak’ta bir mahallede duyulan silah sesleri üzerine olay yerine giden ekipler araçta 2 kişiyi silahla ağır yaralanmış şekilde buldu. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, olay öğlen saatlerinde Birlik Mahallesi Ulubatlı Hasan Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre A.K., aralarında alacak verecek davası olan amcaoğlu Sercan K. ve Ferdi G. ile buluştu. Konuşan taraflar arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine A.K., araç içinde bulunan Sercan K. ile Ferdi G’yi silahla vurarak yaraladı. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri yaralılara müdahale etti. Ambulansla hastaneye kaldırılan yaralılardan Sercan K. yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamazken, Ferdi G. ise ameliyata alındı.
Olay sonrası bölgeye çevik kuvvet ekibi sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri araç içerisinde ve çevresinde inceleme yaptı. A.K. ise olay sonrası gözaltına alındı. (iha)

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Birlik Mahallesi Ulubatlı Hasan Sokak üzerinde dün yaşanan kanlı infazın ardından gözaltındaki zanlı Ali K. geniş güvenlik önlemleri altında Zonguldak Adliyesi’ne sevk edildi. Dün öğlen saatlerinde iddiaya göre Ali K.; amcasının oğlu Sercan K. ile aynı araçta bulunan arkadaşı Ferdi G.’ye ateş açtı. Sercan K. olay yerinde hayatını kaybetti. Ferdi G. ise kaldırıldığı hastanede ameliyata alındı. Yaralının sağlık durumu ise halen ciddiyetini koruyor. Öte yandan olayın faili Ali K.’nın olay yerine 500 metre uzaklıktaki eşine de ateş açtığı ancak herhangi bir kurşun isabet etmediği öğrenildi.
Olay sonrası ekipler tarafından yakalanan zanlı Ali K., gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından güvenlik önlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Öte yandan olayla ilgili emniyette ifadesi alınan Ali K.’nın suçunu itiraf ettiği öğrenildi. Ali K., ifadesinde ‘Namusum için yaptım’ dediği öğrenildi öne sürüldü. (iha)

SON DAKİKA!

Ali K., emniyetteki ifadesinin ardından yoğun güvenlik önlemleri altında çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Paylaşın:
604 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ