logo

45 YILLIK DOSTLAR UNUTULMAZ GECEDE ÖZLEM GİDERDİ!

  • Kdz. Ereğli Endüstri Meslek Lisesi(Eski Sanat Okulu) 1979-1980 dönemi Elektronik Bölümü mezunları, 45. dostluk yılında unutulmaz gecede bir araya gelerek özlem giderdi.

Kdz. Ereğli Endüstri Meslek Lisesi(Eski Sanat Okulu) 1979-1980 dönemi Elektronik Bölümü mezunları, 45. dostluk yılında unutulmaz gecede bir araya gelerek özlem giderdi.

DOSTLUKLAR PEKİŞTİ, HERKES MEMNUN OLDU

3 Aralık Cumartesi günü Site Kulüp Küçük Salon’da bir araya gelen dostluk gecesinde alkışlar eşliğinde bir konuşma yapan dönemin Sınıf Başkanı Hüseyin Eryiğit, okula başladıkları yıldan itibaren 45 yıl geçtiğini hatırlattı ve gelişen dostluğun yıllar içinde daha da pekişmesinden duyulan memnuniyeti ifade etti.

Eryiğit “şehir dışından hatta ülke dışından sırf bu gece için gelen arkadaşlarımız var. Pandemi nedeni ile ara verdiğimiz buluşmalarımıza devam ediyoruz. Hepimiz eşlerimizle birlikte, arkadaşlarımızla buluşmak ve özlem gidermek için bu geceyi bekliyoruz. Ne mutlu ki bir aradayız ve çağdaş bireyler olarak hepimiz bölge, ülke konularına duyarlıyız. Yaşasın dostluk ve kardeşlik, sağ olun var olun, emeği geçenlere teşekkürler, iyi eğlenceler dostlar. ” diye konuştu. Geceye katılan 3 E- elektronik sınıfı mezunları da duydukları memnuniyeti ifade ederek eskimeyen dostluklarının devamını dilediler.

AMERİKA’DAN, ANTALYA’DAN, İSTANBUL’DAN GECE İÇİN GELDİLER…

Gece, sohbet eşliğinde ve sınıf üyelerinden Berrin & Celalettin Özdilmen’nin kıvrak dansları, Türkan Eryiğit’in nefis şarkıları ile piyanist Suat Bozmaoğlu ‘nun canlı müziği eşliğinde eğlence ve pasta kesimi ile devam etti. İstanbul’dan gelen ve eğlencenin tadını çıkartan Derya Doğan ise duyduğu memnuniyeti “ne iyi ettik de tekrar bir araya geldik, İstanbul’a da bekleriz” sözleri ile ifade etti. Etkinliğe katılmak üzere Amerika’dan hareket eden ancak uçak rötarı nedeni ile yetişemeyen Zuhal & Sean Starr çifti ise 4 Aralık’ta Müzeyyen Restoranda düzenlenen kahvaltıda arkadaşları ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.

KATILIM:

İzmir Marşı’nın hep birlikte söylenmesi ile sonlanan etkinliğe katılanlar arasında ; Özden & Engin Cihanoglu çifti, Fatma & Ramazan Yaşa çifti, Sevgi& Osman Sungur çifti, Ayla & Mehmet Gökalp çifti, Temel Günay, Bülent Keskin, Bülent Ünal, Derya Doğan, Berrin & Celalettin Özdilmen çifti, Şenol Kibar, Suat Yılmaz, Türkan & Hüseyin Eryigit çifti ile Misafirleri Yeşim Özçelik, ve Ülkü &Doğan Gönüllü çifti yer aldı.

  • GALERİ FOTOĞRAFLARI İÇİN GÖRSELLERİ TIKLAYINIZ.

Paylaşın:
1117 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ