logo

67300 DERGİSİ 7. YAYIN YILINI BAŞARI İLE TAMAMLADI

  • Karadeniz Ereğli 67300 Kültür Sanat ve Yaşam Dergisi 7. yayın yıldönümünü başarı ile tamamlamasını kutluyor.

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde 1 Mart 2016’da Turkuaz Basın Kartı sahibi Gazeteci Aykut Ateş’in, Fulya Dinçer ile birlikte kurduğu 67300 Kültür Sanat ve Yaşam Dergisi 7. yayın yıldönümünü başarı ile tamamladı.

Aynı Zamanda Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği Muhasip Yönetim Kurulu Üyesi olan Derginin kurucusu ve Genel Yayın Yönetmeni, Kdz. Ereğli Belediye Başkan Danışmanı Aykut Ateş, kurulu yıldönümü vesilesi ile sosyal medya sayfasında duygularını şöyle paylaştı :

7. Yaş Günümüz Kutlu Olsun 🎂🥰

1 Mart 2016 yılında başlayan yolculuğumuza devam ederken, bugün harika planlama toplantılarını, onlarca röportajı, yüzlerce güzel anıyla, belki de yeri hiç dolmayacak, 31 değerli sayıyı geride bıraktık.

Yaşadığımız kente dair…

Yetişen değerlerimizi..

Geçmişimizi o dönemin tanıklarından aktararak..

geleceğe kanıt niteliğinde bir ürün ortaya çıkarmak…

Ve bunu bu kadar süre aynı kalitede sürdürmek…

Özellikle meslek büyükleri tarafından bile saygı gören bir marka haline getirebilmek….

Hem de ekonomik olarak hayli zor günler geçirdiğimiz, ulusal dergilerin bile zorlandığı, bazılarının kapanmak zorunda kaldığı bu fırtınalı dönemde…

Büyük bir sevgiyle, çabayla ve farklı kurum ve kuruluşların destekleri ile ortaya koymak..

Çok ama çok gurur verici..

Bu sürece en ufak dahi bir katkıda bulunarak bizleri destekleyen herkese ve özellikle her sayımızı merakla bekleyen okuyucularımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Bugün de tasarım ekibinden sevgili Özgür’ün dediği gibi; belki değeri yıllar sonra daha iyi anlaşılacak, tarihe imza atan “Karadeniz Ereğli 67300 Kültür Sanat ve Yaşam” dergimizin yeni sayılarını sizlerle buluşturmak dileğiyle kucak dolusu sevgilerimizi yolluyoruz…”

Haber Hayat Yayıncılık ekibi olarak; Refikimiz 67300 Dergisi’nin yapım ve yayınında emeği geçenleri kutlar, başarılı yayın yılları dileriz.

Paylaşın:
601 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ