logo

7 A YAPI MARKET, BÜYÜME HEDEFİNDE İLERLİYOR

  • Kdz. Ereğli merkezli 7 A Yapı Market-Alimler Ldt.Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Remzi Alim, geleneksel yeni yıl yemeğinde yaptığı konuşmada, ” Şirket olarak devamlı büyümeyi ve ilerlemeyi hedefledik bugüne kadar. Hep bunu yaptık. Her zaman aramıza yeni arkadaşlar katılsın istedik, yeni çalışma arkadaşlarımız olsun istedik. Yeni şubeler açalım, yeni istihdam kapıları açalım istedik.” diye konuştu.

7A Yapı Market Kdz. Ereğli, Zonguldak, Bartın, Ereğli OSB, Ereğli Belen Sanayi ve Düzce Şubelerinin yönetici ve çalışanları ile yeni yılda bir araya geldi. 7A Yapı Market yönetici ve çalışanları yeni yıla eğlenerek girerken Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Remzi Alim ulusal marka olma yolunda önemli ilerlemeler kaydettiklerini söyledi.

RAMAZAN İFTARINDA DA, YILBAŞINDA DA; YÖNETİCİ-ÇALIŞAN BİR ARADA

2011 yılında ilk mağazasını Kdz. Ereğli ilçesinde açan 7A Yapı Market, Zonguldak Merkez, Bartın ve Düzce şubeleri ile Kdz. Ereğli OSB ve Belen Sanayi Sitesi’nde ki Alimler Orman Ürünleri mağazaları ile 2022 yılında da büyümeye devam etti. Batı Karadeniz Bölgesi’nin önemli markalarından biri haline gelen ve ulusal marka olma yolunda ilerleyen 7A Yapı Market’in yönetici ve çalışanları yeni yılda Tim’s Fabrika’da düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi. Düzenlenen etkinlikte yönetici ve çalışanlar hem eğlendi hem de kaynaştılar.

Gecede Alimler LTD. ŞTİ’nin kurucusu Ali İhsan Alim, oğlu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Remzi Alim, gelini İnsan Kaynakları Müdürü Tülin Alim, Genel Müdür Dursun Atalay birer konuşma yaparak iyi dilek ve temennilerde bulundu.

ALİ İHSAN ALİM VEFALI ÇALIŞANLARI UNUTMADI

Alimler LTD. ŞTİ’ nin kurucusu Ali İhsan Alim konuşmasında tüm yönetici ve çalışanları başarılarından dolayı kutlayarak, herkese iyi seneler temennisinde bulundu. Alim konuşmasında şu sözlere yer verdi: “Yeni yılımız hayırlı uğurlu olsun. İyilikler ve güzellikler getirsin. Söylemeden geçemeyeceğim Düzce depreminde canı gönülden, gecenin köründe mağazaya gidip oradaki hasarları telefon aracılığıyla bize aktaran arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu vesile ile tüm çalışanlarımıza sıhhat, iyi günler, iyi seneler geçirmelerini temenni ediyorum.”

YENİ KATILIMLARLA BÜYÜME VE İLERLEME HEDEFİNDE…

Alimler Ltd.Şti Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Remzi Alim ise konuşmasında son yıllarda gerek pandemi ve gerekse pandemi sonrası oluşan ekonomik dalgalanmalara rağmen 7A Yapı Market’in 2022 yılında da büyüyerek yoluna devem ettiğini söyledi. Elde edilen başarıda tüm çalışanların büyük payı olduğunu belirten Alim  “Şükür ki; 2022 yılını da kazasız belasız bu zorluklara rağmen, hedeflerimize koşarak bitirmiş bulunmaktayız. Bu zorlu piyasa koşullarında benim 2 tane anekdotum var. Özellikle ticarici arkadaşlarımız hedeflerini geçerek, bu koşullarda mücadele ettikleri için tebrik ediyorum. Bartın mağazamız haftanın 7 ürünü kampanyasında yıl bazında satışta birinci olmuştur, onları da buradan tebrik ediyorum. Tabi ki bizim ilk göz ağrımız, bel kemiğimiz, Ereğli mağazamız tüm hedefleri, ciroları altüst edip her zaman ki gibi Hüseyin ve Samet bey bugünkü sonuçlardan memnun olmasa da oradaki arkadaşlarımın da özverili çalışmalarını ve mücadelelerini de tebrik ediyorum. En yeni bebeğimiz Düzce mağazamız, henüz bir yaşında. Yakın zamanda kötü bir anı geçirdi. Depremle sarsıldı ve bu depremde tek tesellimiz hiçbir can kaybı olmamasıydı. Belirli yıkımlar oldu ama bizde gördük ki; Düzce mağaza, oradaki arkadaşlarımız bizim canımız, kanımız. Verdikleri mücadele, depremden sonra çalışmaları, orayı sahiplenmeleri gerçekten beni çok duygulandırdı. Diğer mağazalarımızın oraya sahip çıkıp bir günde orayı hemen halledip ayağa kaldırmamız ve Düzce mağazadaki arkadaşların evlerini bırakıp sabah mağazaya koşmaları gerçekten benim için çok değerliydi. Hepinize teşekkür ediyorum. Şirket olarak devamlı büyümeyi ve ilerlemeyi hedefledik bugüne kadar. Hep bunu yaptık. Her zaman aramıza yeni arkadaşlar katılsın istedik, yeni çalışma arkadaşlarımız olsun istedik. Yeni şubeler açalım, yeni istihdam kapıları açalım istedik.”

AHŞAP EĞİTİM MATERYALİ ÜRETİMİNE YATIRIM YAPILDI

2022 yılında da yatırımlara devam ettiklerini ve imalat noktasında yeni bir ortaklığa imza attıklarını dile getiren Alim sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bu seneyi de boş geçmedik. Belki bazılarınızın haberi var, belki bazılarınızın haberi yok. Bir imalat yatırımı yaptık, daha doğrusu bir evlilik gerçekleştirdik. İmalatla ilgili hazır olan bir firmaya artık ortaklık diyelim, melek yatırımcılık diyelim, bir yatırım gerçekleştirdik. Tabi ki o şirket ayrı bir şirket olduğu için kendi bünyemize dahil etmedik ama belki ileride o şirketle birlikte de programlar yapabiliriz, oda henüz çok yeni, henüz 6-7 çalışanı var. Ahşap ve eğitim materyali üretiliyor. Ankebut oyuncak isminde bir firma. Tüm pazaryerlerinde satış yapıyor ve çok değişik bir sektör. Eşi benzeri olmayan, kendi tasarımları onlara ait. Eğitim sektöründe faaliyet gösterecek bir yatırım. Bunu da inşallah kendi markamızda, kendi bünyemizde, kendi şirketimizle beraber piyasaya, ulusal arenaya taşımayı hedefliyoruz. İnşallah yakında, ileride bunun yatırımlarını da göreceğiz. Yeni bir yıl, yeni bir heyecan. Yeni hedefler demek istemiyorum aslında, yeni başarılar herkes için. İnsan hedefiyle başarısıyla mutlu olur. Bizlerde başardıkça mutlu oluyoruz ve başardıkça bazı şeylerin keyfini çıkarmaya başlıyoruz. Onun için hepinize 2023 yılını başarı, sevgi, saygı dolu bir yıl olmasını diliyorum.”

TÜLİN HANIM’DAN MORAL MOTİVASYON KONUŞMASI

Alimler LTD. ŞTİ. İnsan Kaynakları Müdürü Tülin Alim’de gecede yaptığı konuşmada 7A Yapı Market bünyesinde ki tüm çalışanlar ile güzel bir aile olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Alim konuşmasında “Şimdi bir yılı daha geride bıraktık. Geçen sene bugün bu saatte yine hep birlikte buradaydık. İnşallah seneye de hep birlikte sağlık, sıhhatle burada toplanırız. Şimdi hepinize sorsam geçen seneden bu zamana kadar geçen süreyi anladınız mı? Eminim sanki cevabınız hayır, sanki daha dün buradaydık olacaktı. İşte önümüzdeki bir yılda böyle su gibi akıp gidecek, ben buna inanıyorum. Bu akşam hepimiz evimize gittiğimizde, başımızı yastığa koyduğumuzda şöyle bir düşünelim; hani normalde söylenir ya ‘durup arkaya hiç bakmayalım devamlı önümüze bakalım, hedefimize bakalım, ilerleyelim.’ Ama ben diyorum ki; bazen şöyle bir duralım, arkamıza bir bakalım. Çünkü önümüze dönüp ilerlediğimizde göreceğiz ki, daha hızlı adımlarla ilerleyeceğiz. Bence bazen böyle bir hayatı resetlemek gerekiyor. Yaşamdaki gayem ne, yaratılış hedefim ne, misyonum ne ben bunları acaba hiç düşünüp bu hedeflerimi belirliyor muyum? diye kendimizce bir düşünelim. Geçtiğimiz bir yılda hangi davranışımızla, hangi hareketimizle yanımızdakileri mutlu ettik. En önemlisi Allah’ı mutlu ettik, Yaradanı mutlu ettik. Etrafımızdakilerin gönüllerine bir nebze olsa da dokunduk. Bunları şöyle bir gözden geçirelim. Güzelliklerimiz neydi ve sabaha çok güzel, çok diri bir şekilde uyanalım. Bu yıla güzelliklerle başlayalım. Hedefimiz her zaman güzelliklere ulaşmak olsun. Ve son olarak ta diyorum ki; Cahit Sıtkı Tarancı’nın şiiriyle; “Öyle bir yıl olsun ki gök mavi, dal yeşil, tarla sarı olsun. Kuşların, çiçeklerin diyarı olsun. Öyle bir yıl olsun ki, ne başımızda bir dert, ne gönülde hasret olsun. Kardeş kavgasını nihayet olsun. Öyle bir yıl olsun ki ne zengin fakir, ne senden farkı olsun. Kış günü herkesin evi barkı olsun. Öyle bir yıl olsun ki yaşamak sevmek gibi gönülden olsun.”

ATALAY, “2022 YILI ZORLUĞA RAĞMEN BAŞARILI GEÇTİ”

7A Tapı Market Mağazalar Müdürü Dursun Atalay ise zor ama bir o kadarda güzel bir yılı geride bıraktıklarını belirterek, 2023 yılının da aynı güzellikler ve başarılarla geçmesi temennisinde bulundu. Atalay konuşmasında “1 yılı hep beraber daha geride bıraktık. Bizce zor ama güzel bir yıl oldu diye düşünüyoruz. Her zorluğun arkasında güzelliklerin gelebilmesi için yeterince ekip olarak çalıştığımızı düşünüyorum. Bugünkü yaptığımız gündüz toplantısında da bu enerjiyi gördüğümüzü düşünüyorum açıkçası. Bu akşam ki beraberlik yemeğimizde de enerjisini göreceğimizi düşünüyorum. 2022 yılının zorluğuna rağmen başarmış olduğumuz birtakım güzelliklerin, 2023 yılında da devam etmesi diliyorum. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla, eski çalışanlarımızla hep beraber güzel bir yıl geçirmek dileğiyle.” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından mağazalarda yüksek performans gösteren personele hediye ve plaket verildi. Gecede ayrıca çalışanlar arasında yapılan yarışmada ilk üç sıraya giren çalışanlara hediyeler verildi. 7A Yapı Market ve diğer mağazaların yönetici ve çalışanları daha sonra canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlenip stres attı.

Paylaşın:
908 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ