logo

7A YAPI MARKET 4’ÜNCÜ ŞUBESİNİ DÜZCE’DE AÇTI

Kdz. Ereğli merkezli 7A Yapı Market, Zonguldak ve Bartın’ın ardından 4’üncü şubesini Düzce’de açtı. 

Kdz. Ereğli’de iş insanı Ali İhsan Alim tarafından 1962 yılında kurulan Alimler LTD. ŞTİ; 2011 yılında yurt çapında yaygınlaştırmayı planladığı mağazalar zincirinin ilk halkasını 7A Yapı Market adıyla Kdz. Ereğli’de hizmete açtı. 

Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Remzi Alim’in sektördeki gelişmeleri yakından takip etmesi ve Ar-Ge çalışmalarının sonucunda 2015 yılında Zonguldak merkezde 2’nci mağaza, 2018 yılında da Bartın merkezde 3’ncü mağaza açıldı. 

Yurt çapında yaygınlaşma hedeflerine adım adım ilerleyen şirket, 7A Yapı Market’in 4’üncü şubesini Düzce’de açtı. 

13 Ağustos Cuma günü Düzce merkezde Şerifiye Mah. Atatürk Bulvarı üzerinde hizmete giren 7A Yapı Market’in açılış törenine MÜSİAD Düzce Şube Başkanı Vefa Pehlivan, MÜSİAD Kdz. Ereğli Şube Başkanı Abdülkadir Çınar, Düzce KOSGEB İl Müdürü Necdet Yaşar Şahin, Düzce İŞKUR İl Müdürü Ferhat Acar, Düzce SGK İl Müdürü Necmi Köroğlu, Kdz. Ereğli TSO eski Meclis Başkanı ve Özerler Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Yazıcı, Düzce ve Ereğli’de otomotiv sektörlerinden yatırımları olan Simge Grup yönetim kurulu başkanı Şemsi Durdu, Kdz. Ereğli ve Düzce’den çok sayıda iş insanı ve davetliler katıldı. 

ALİM, “HEDEFİMİZ ULUSLARARASI ARENADA BİR TÜRK MARKASI OLARAK YER ALMAK”

Açılış öncesinde bir konuşma yapan 7A Yapı Market Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Remzi Alim, 4’üncü şubelerini Düzce’de açmaktan mutluluk duyduklarını söyledi ve “60 yıllık Alimler Limited şirketimizin bir kolu olan 7A Yapı Market olarak 100 kişilik çalışma arkadaşımızla beraber büyümeye emin adımlarla devam ediyoruz. Vatanımıza, devletimize, milletimize en ufak bir katma değer sağlayabiliyorsak bu bizim için en büyük onurdur. Hedefimiz Türkiye’ye yayılıp uluslararası arenada bir Türk markası olarak yer almaktır. Kurulum aşamamızda bize yardımcı olan resmi kurumlarımıza, yüklenici firmalarımıza, komşu esnaf dostlarımıza ve gece gündüz demeden buranın kurulmasında emeği geçen tüm çalışanlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunarım.”dedi. 

MÜSİAD Düzce Şube Başkanı Vefa Pehlivan da Düzce’ye yatırımlarından dolayı Ali İhsan Alim ve oğlu Mehmet Remzi Alim’e teşekkürlerini sunarak, hayırlı olması temennisinde bulundu. 

Daha sonra yapılan duanın ardından açılış kurdelası kesildi. Açılışın ardından mağazayı gezen davetlilere ikramlarda bulunuldu. 

‘Evde ne ararsan 7A’da bulursun’, ‘7 gün 7’den 70’e her kesime’ sloganlarıyla yola çıkarak hırdavattan ev aletlerine, beyaz eşyadan züccaciyeye, boyadan yapı malzemelerine, mobilyadan bahçe gruplarına 30 bin çeşit geniş ürün yelpazesi ile hizmetlerine devam eden 7A Yapı Market,  Düzce’de 1700 metrekare alana sahip 2 katlı mağazasıyla müşterilerini bekliyor. 

Paylaşın:
1084 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ