logo

7A YAPI MARKET, MOTİVASYONU GELENEK HALİNE GETİRDİ

  • Kdz. Ereğli Merkezli ; Zonguldak, Bartın ile Düzce’de şubeleri bulunan 7A Yapı Market yönetimi, 2023 yılının değerlendirmesini yapmak ve yeni yılda kaynaşma amaçlı motivasyon programı düzenledi.

Yeni yıl akşamı Zonguldak Dedeman Otel’de, 7A Yapı Market Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Remzi Alim ve Şirket Genel Müdürü Dursun Atalay ile çalışanların bir araya geldiği akşam yemeğine katılım yoğun oldu.

MOTİVASYON KONUŞMASI TÜLİN ALİM’DEN

Alim ve Atalay’ın hitaplarının ardından gecede konuşma yapan İnsan Kaynakları Müdürü Tülin Alim, bir arada bulunmaktan duyulan memnuniyeti ifade ederek, “Eğer ortada bir başarı varsa bunun büyük payı sizlerin emeğidir. Zor zamanlarımızı nasıl sırt sırta vererek beraber aşıyorsak başarının kutlamasında da beraber olmak bizler için çok değerli.” dedi. Savaşlar, depremler ve şehit haberlerinin üzüntü yarattığını hatırlatan Tülin Alim, duygularını ifade ederken “Değer verdiğim bir yazar geçen gün yazısında ‘İnsanlık hasta, felaketler insanlığı hasta etti. Çöken ahlak insanlığı hasta etti.’ demişti. ne yazık ki bizler de bu hastalıklarla iyi olmaya çalışıyoruz. Bu yaşananlar bize gösteriyor ki Türk, Müslüman çok çalışmalı. Dünyada güzel bir yerde olmak istiyorsak çok çalışmaktan ve güzel nesil yetiştirmekten geçiyor. Hedeflerimizi bu doğrultuda geliştirelim ki gelecek nesile güzel bir dünya bırakabilelim.” diye konuştu ve personelin yeni yılını kutlayarak sağlık, başarılar diledi.

PLAKET VE HEDİYE TAKDİMİ YAPILDI

Programda ayrıca Kahoot yarışmasını kazanan, yılın elemanı seçilen ve 10. yılını dolduran personele plaketleri ve hediyeleri takdim edildi.

Nezih gece, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Remzi Alim ile Genel Müdür Dursun Atalay’ın eşleriyle birlikte tek tek masaları dolaşıp sohbet etmesi ve geleneksel aile fotoğrafının çekiminin ardından son buldu.

Paylaşın:
417 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ