logo

OYAK GENEL MÜDÜRÜ YALÇINTAŞ’A TÜRK DÜNYASI HİZMET ÖDÜLÜ

  • Türk Dünyası Kültür Sanat ve Sinema Vakfı, OYAK Genel Müdürü Prof. Dr. Murat Yalçıntaş’a Vakfın Mütevelli Heyeti Başkanı Osman Duyar ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Erdoğdu tarafından “Türk Dünyası Hizmet Ödülü” takdim etti.

Türk Dünyası Kültür Sanat ve Sinema Vakfı, Türkiye’nin köklü kurumlarından OYAK Genel Müdürü Prof. Dr. Murat Yalçıntaş’ı ziyaret ederek kendisine “Türk Dünyası Hizmet Ödülü” takdim etti.

10 Mart 2026’de gerçekleştirilen nezaket ziyaretinde, ERDEMİR ve İSDEMİR’in de üst şirketi olan OYAK’ın Genel Müdürü Prof. Dr. Murat Yalçıntaş’a görevinden dolayı tebrikler iletilirken, yürüttüğü çalışmalarda üstün başarılar temenni edildi. Türk ekonomisine kazandırdığı vizyoner bakış açısı, güçlü liderlik kabiliyeti ve Türk Yüzyılı idealine sunduğu katkılar dolayısıyla Prof. Dr. Murat Yalçıntaş; Türk Dünyası Kültür Sanat ve Sinema Vakfı Seçici Kurulu tarafından iş dünyası alanında “Türk Dünyası Hizmet Ödülü”ne layık görüldü.

Söz konusu ödül ve berat; Vakfın Mütevelli Heyeti Başkanı Osman Duyar ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Erdoğdu tarafından takdim edildi.

Ziyarete, Vakfın Yönetim Kurulu üyeleri Renan Bilek, Nevzat Gökalp, Salih Tanrıverdi ile vakıf gönüllülerinden Mustafa Demir de katıldı.

Törende yapılan değerlendirmelerde, Türk Dünyası’nın ortak kültürel ve ekonomik vizyonunun güçlendirilmesinde iş dünyasının taşıdığı stratejik rol vurgulanırken; kültür, sanat ve ekonomi ekseninde geliştirilecek iş birliklerinin önemine dikkat çekildi.

Türk Dünyası Kültür Sanat ve Sinema Vakfı yetkilileri, Prof. Dr. Murat Yalçıntaş’a yeni görevinde başarılar dileyerek, Türk Dünyası’nın ortak idealleri doğrultusunda yürütülecek çalışmalarda kendisine muvaffakiyet temennilerini iletti.

.

Paylaşın:
Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ