
CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı iken Yeni Parti’ye geçtiği /açıklayan Zerrin Yılmaz Erdoğan basın toplantısı düzenledi. Son yönetim kurulu toplantısının ardından elinde karar defteri ile partililere ve basına seslenen Erdoğan’ın zaman zaman duygulandığı görüldü.
Zerrin Yılmaz Erdoğan partililere hitaben alkışlar eşliğinde yaptığı konuşmada özetle şöyle dedi:
YÜZLER GERGİNDİ!

“21 Mayıs’tan bu yana devam eden mutlak butlan sürecinde halkın iradesi ile seçilmiş olan Cumhuriyet Halk Partisini içi boş bir tabela partisi haline dönüştürmemek, örgütlerimizin ve seçilmiş kadrolarımızın iradesini korumak adına genel başkanımız Sayın Özgür Özel‘in koordinasyonunda hukukun bütün yolları sonuna kadar denenmiştir. Ancak gelinen noktada adli kurumlar eliyle adalet arayışımız sonuçsuz bırakılmış, yapılan müzakereler ise demokratik iradenin önünü açacak bir sonuç doğurmamıştır. İşte bu nedenlerle ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım, kadın kolları başkanı ve yönetim kurulu, gençlik kolları başkanı ve yönetim kurulu, Gülüç belde başkanı ve yönetim kurulu, Kandilli belde başkanı ve yönetim kurulu, Ormanlı belediye belediye başkanı ve yönetim kurulu il Genel Meclisi üyelerimiz ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi’nin bugün içinde bulunduğu yönetim anlayışından ve ve bu anlayışın dayattığı siyasal çizgiden ayrıldığımız kamuoyuna ilan ediyoruz…. Halkın iradesini yeniden siyasetin merkezine koyan kaybedilen umudu yeniden büyüten ve Türkiye’miz aydınlık yarınlara taşıyan bir yolculuk için hep birlikte sizlerle yola çıkıyoruz. Bugün buradan ayrılışımız inanın bana bir son değil yeni bir başlangıç. Adalet için, özgürlük için, iktidar için Yeni Parti’de hep birlikte yola çıkıyoruz.”

KAPI KİLİTLENDİ!
Erdoğan daha sonra partililerle birlikte balkona çıkarak CHP İlçe binasını anahtarla kilitledi ve geçici olarak Cemil Sart Eczanesi’nin üst katında Yeni Parti için irtibat bürosu oluşturduklarını açıkladı.






.
BENZER HABERLER