logo

ZONGULDAK VALİLİĞİNİN X HESABINA SİBER MÜDAHALE

  • Zonguldak Valiliği, resmî X (Twitter) hesabına siber müdahale yapıldığını duyurdu. Valilik, hesap yeniden güvenli hâle getirilene kadar buradan yapılabilecek paylaşımlara ve iletilebilecek taleplere itibar edilmemesini istedi.

Zonguldak Valiliği, resmî X (Twitter) hesabına siber müdahale yapıldığını duyurdu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, hesabın güvenliğini yeniden sağlamak ve olası riskleri gidermek için teknik çalışma başlatıldığı bildirildi. Sürecin ilgili birimlerle koordinasyon içinde takip edildiği belirtildi.

Açıklamada, bu süreçte hesap üzerinden yayımlanabilecek açıklama ve yorumlar ile gönderilebilecek mesajların Valiliğin resmî görüşünü yansıtmayacağı vurgulandı. Vatandaşlardan, özellikle menfaat sağlamaya yönelik talep ve yönlendirmelere itibar etmemeleri istendi.

Valilik, gelişmelerin diğer resmî iletişim kanalları üzerinden duyurulacağını bildirdi.

Paylaşın:
Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ