logo

KESEK YÖNETİMİ, ÇOCUKLARIN SEVİNCİNE ORTAK OLDU

  • Karadeniz Ereğli Sanat Eğitim ve Kültür Derneği (KESEK) Dönem Başkanı Barış İngenç, ilçedeki Çocuk Koruma İlk Müdahale ve Değerlendirme Birimleri (ÇOKİM) merkezini ziyaret ederek çocukların erken yeni yıl sevinçlerine ortak olduklarını bildirdi.

KİTAPLAR YENİLENECEK

Etkinlikte yeni yıl pastası keserek çocuklara hediyelerini takdim ettiklerini belirten aynı zamanda İngenç, “2024 yılına dair dileklerini kendilerinden dinledik. Köy okullarına yaptığımız kütüphane projelerimizi anlattık. Yeni projelerimiz hakkında bilgiler verdik. Ayrıca bizden talep ettikleri kendi kütüphanelerinde okudukları kitapları yenileme sözü verdik. Geleceğimizin umutları kızlarımızın yüzündeki gülümsemeyle birlikte mutlu bir şekilde ayrıldık. Bu etkinliğin gerçekleşmesinde maddi manevi katkı veren değerli dernek yönetiminize, üyelerimize, Ereğlili dostlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Duyarlı dostlarımız sayesinde bizim gibi dernekler bu topluma hizmet vermeye devam edecektir.” dedi.

KATILIM:

Söz konusu etkinliğe KESEK Yönetiminden Başkan Yardımcısı Esra Özkan, Sekreter Güler Barış, Sayman Sevinç Çınar, Y.K. üyesi Yunus Gemici , Dernek üyesi Nuray Şentürk ie yardım sever gönüllülerden Öznur Demircioğlu ve Meral Bayraktar İngenç’in de katılarak destek oldukları belirtildi.

Paylaşın:
627 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ