logo

ERFEN GAZETE’DEN EN ANLAMLI KUTLAMA!

  • Kdz. Ereğli İbrahim Süheyla İzmirli Fen Lisesi(ERFEN) Okul Aile Birliği yöneticileri, Haber Hayat Yayıncılık’ı ziyaret ederek, İmtiyaz Sahibi Doğan Gönüllü’ye ERFEN Gazetesi’ni takdim etti ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Kdz. Ereğli İbrahim Süheyla İzmirli Fen Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Arzu Akay ile Yönetim Kurulu Üyeleri İlkay Keleş ve Ayşe Sezer Haber Hayat Yayıncılık’ı ziyaret ederek, yöneticiler Ülkü&Doğan Gönüllü çiftine başarılı yayın yılları diledi. Heyet, ayrıca Başkan Yardımcısı Nergis Telli Yavuz, Okul Müdürü Alaattin Pekdemir ve Müdür Yardımcısı Emine Müfettişoğlu’nun selamlarını iletti.

GÖNÜLLÜ, “HABER KUTSAL YORUM HÜRDÜR” BAŞLIĞI İLE MANŞET OLDU

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeni ile gerçekleşen ziyarette, İmtiyaz Sahibi Doğan Gönüllü’ye  Okulun E-Twinning Kulübü Gazete topluluğu öğrencileri tarafından çıkarılan ERFEN GAZETE’yi takdim eden heyet, Gönüllü’nün Kasım ayında okulda gerçekleştirdiği söyleşinin, “Haber kutsal, yorum hürdür” başlığı ile çıkan manşet kupürünü gösterdi.

ÖĞRENCİLER YÜKSEK MOTİVASYONLA GAZETEYİ ÇIKARTIYOR”

İlerleyen günlerde tekrar bir araya gelme taleplerini ileten Okul Aile Birliği Başkanı Arzu Akay, “Öğrencilerimiz söyleşinizden sonra yüksek motivasyonla gazeteye daha çok önem vermeye başladılar. Her bir kulüp üyesi kendi haberinin ve köşe yazısının ERFEN Gazete’de yer alması için adete yarışa girdi. Bu da okul yönetimini ve bizleri memnun etti. Çok teşekkür eder, ilkeli bir şekilde sürdürdüğünüz yayın hayatınızın uzun yıllar başarı ile devam etmesini dileriz” dedi.

“HATIRLANMAK VE ANILMAKTAN ONUR DUYDUK”

Gönüllü’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, söyleşinin yer aldığı İş’te haber Hayat Gazetesini takdim etti. ERFEN Gazetesini çıkartan ekibin heyecanına tanık olduğunu belirten ve kutlayan Gönüllü, “Bu özel günler bizim mesleğimizin öneminin ve meslektaşlarımın değerinin bilinmesi için bir fırsat oluyor. Hatırlanmak ve iyi anılmak onurlu bir şey. Biz de sizlere teşekkür eder, işbirliğimizin devamını dileriz.” dedi.

.

İLGİLİ HABER İÇİN BAĞLANTIYI TIKLAYINIZ :

Paylaşın:
510 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ