logo

ZAFER YAZICI: “RENAULT YILIN OTOMOTİV MARKASI SEÇİLDİ”

  • Kdz. Ereğli Renault Bayi Özerler Genel Müdürü Zafer Yazıcı, İstanbul İş İnsanları Derneği tarafından düzenlenen 8. Altın Marka Ödülleri töreninde Yılın Otomotiv Markası olarak Renault’un seçildiğini bildirdi.

İstanbul İş İnsanları Derneği tarafından İstanbul’da düzenlenen 8. Türkiye Marka Zirvesi ve 8. Altın Marka Ödülleri töreni İstanbul’da gerçekleştirildi.

13 Mayıs’ta Zorlu Center Raffles Hotel’de gerçekleşen organizasyona iş, sanat, cemiyet, ekonomi ve medya dünyasının önde gelen isimleri katıldı. Törende Türkiye Altın Marka Ödülleri kategorisinde Yılın Otomotiv Markası Renault seçildiği açıklandı..

Kdz. Ereğli Renault Bayi Özerler A.Ş. Genel Müdürü Zafer Yazıcı, uzun yılardır temsil ettikleri markanın aldığı ödülden duyduğu memnuniyeti ifade ederek başarı haberini Özerler Grup Yönetimi ve personeli ile paylaştı. Muhabirimize konuşan Yazıcı, ” Özerler Grup olarak 1987 yılından beri Renault markamızı Ereğli’de temsil etmenin bilinç ve sorumluluğu ile çalışıyoruz. Bu güne kadar olduğu gibi bundan böyle de aynı sorumlulukla ve yılın otomotiv markası seçilmenin gurur ve onuru ile değerli bölge halkına, tüm paydaşlarımıza hizmet vermeye devam edeceğiz.” dedi.

.

Paylaşın:
521 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ