logo

KESEK YÖNETİMİ GENÇLERE DESTEK OLUYOR

  • KESEK Yönetimi sosyal sorumluluk projesi kapsamında gençlere destek oluyor.

Kdz Ereğli Sanat Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği(KESEK) yönetimi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde okuyun ihtiyaç sahibi 19 kız öğrenciye destek olmak için yola çıktı.

Dernek yönetiminin aldığı karar üzerine destek çağrısı yapılarak “19 Mayıs 1919, Ya istiklal ya ölüm!’ düşüncesiyle yürütülen Türk Kurtuluş Savaşı’nın başlangıcı olarak tarihe geçmiştir. Atatürk, bağımsızlık ve aydınlanma meşalesini yaktığı bugünü ‘Gençlik ve Spor Bayramı’ olarak Türk gençliğine armağan etmiştir. Bizler KESEK ailesi olarak, 19 Mayıs 2024 tarihinde, Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde okuyan İhtiyaç sahibi 19 kızımızın bu anlamlı günde gönüllerine dokunmak, hazırlayacağımız yaz paketi ile karınca kararınca destek olmak istiyoruz. Bizlere vereceğiniz destek için şimdiden teşekkür ederiz.” denildi.

Toplanan desteklerin ise alışveriş hediye çeki haline getirilerek Dernek Saymanı Sevinç Çınar tarafından Okul müdür Yardımcısı. Erkan Çakır’a teslim edildiği bildirildi.

KESEK BUNU HEP YAPIYOR!

Yönetim Kurulu Başkanlığını Barış İngenç’in yaptığı Dernek yönetimi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında ‘da İlçeye bağlı Kızılca Köyü İlkokulunda ihtiyaç sahibi on çocuğa destek olmuş ve ayrıca köy okullarına kitap bağışı gibi kampanyalara öncülük etmişti.

Paylaşın:
296 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ