logo

MÜFTÜOĞLU: “NESLİHAN’IM YOLUN AÇIK OLSUN”

  • CHP’li siyasetçi Müftüoğlu, partisinin Kdz. Ereğli Kadın Kolları Başkanlığı seçimlerinde Neslihan Pamuk’u desteklediğini açıkladı.

CHP’li siyasetçi, Kdz. Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı Buket Müftüoğlu, CHP Kdz. Ereğli Kadın Kolları Başkanlığı seçimlerinde adaylardan Neslihan Pamuk’tan yana olduğunu açıkladı.

Sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımda, Neslihan Pamuk’un bir dönem Değim Medya’da gazetecilik yaptığını hatırlatan Müftüoğlu, kendisini çok takdir ettiğini belirterek seçimleri kazanacağını inandığını söyledi.

Müftüoğu açıklamasında şöyle dedi:

“O gün, bu gün birbirimizi severiz Nesli ile. Aynı ilkeler, aynı doğrular ve mertçe mücadelede buluşur kalplerimiz.  Memleketimin ve siyaset yaptığım ilçemin bu gün Kadın Kolları Başkanlığına nasıl da yakışacak… Türlü haksızlıklardan ve yakışıksız bir seçim sürecinden sonra, 20 Haziran’a ertelenen Cumhuriyet Halk Partisi Kdz Ereğli İlçe Kadın Kolları Seçiminde, senin mücadele azmine yakışır bir sonuçla çıkacağından hiç şüphem yok Neslihan’ım. Şimdiden yolun açık olsun Başkanım. Vira bismillah…”

İPTAL EDİLMİŞTİ, TEKRARLANACAK!

31 Mayıs’ta CHP Kdz. Ereğli örgütü Kadın Kollar Başkanlığı seçimleri yapılmıştı. Belediye Meclis Üyesi Naile Bingöl ile Neslihan Pamuk’un aday olduğu seçimlerde çıkan olaylar ve arbede sonrasında seçim işlemi iptal edilerek 20 Haziran’a tekrarlanacağı açıklanmıştı. İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu, Kadın Kolları Başkanlığının ayrı bir kurumsal kimliği olduğunu kaydederek, seçimleri provoke etmek isteyenler olduğunu kaydetmişti.

Paylaşın:
407 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ