logo

CANVER, ROTARY KULÜBÜ ÜYELERİNE YEREL TARİHİ ANLATTI

  • Kdz. Ereğli Rotary Kulübü Başkanı Özlem Şen, Dr. Can Canver tarafından yerel tarih bilgisi paylaşılan toplantının başarı ile tamamlandığını açıkladı.

Kdz. Ereğli Rotary Kulübü 2024-2025 Dönem Başkanı Özlem Şen, İŞ’te Haber Hayat Gazetesi Yazarı Dr. Can Canver tarafından, tarihi mekan Kaletepe’de “Tarih, Kültür ve Turizm Değerleri ile Kdz. Ereğlisi” başlığı ile yerel tarih bilgisi paylaşılan toplantının başarı ile tamamlandığını açıkladı.

ŞEN : “İNANILMAZ BİLGİLER EDİNDİK!”

Kulübün 1813. dönemin 7. toplantısını ‘Tarihi Mirasımıza Sahip Çıkıyoruz’ teması ile Kaletepe’de gerçekleştirildiğine dikkat çeken Şen, “Kdz Ereğli’nin tarihi ile ilgili olarak Dr. Can Canver’den Kaletepe’nin mistik havasında bölgemizin tarihi hakkında inanılmaz bilgiler edindik. Sayın Canver’e teşekkür ediyoruz. Interact başkanımız Dorukhan Gebeş Interact Asamble’sinde edindiği kazanımları bizlerle paylaştı. İnteract Kulübü Geçmiş Dönem Başkanı İpek Dokuzoğlu Finlandiya’da katıldığı Kısa Dönem Gençlik Kampı kapsamında kazanımlarını paylaştı. Rota Kids Başkanı’mız Atlas Dokuzoğlu projeleri hakkında bilgilerini paylaştı. Toplantımıza Adana 5 Ocak Rotary Kulübü Dönem Başkanı Nihan Baycık ve Adana 5 Ocak Rota Kids Dönem Başkanı Begüm Baycık katıldılar ve bizleri mutlu ettiler. ” dedi.

Şen ayrıca, toplantının Kaletepe Sit alanında gerçekleşmesi için destek veren Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a teşekkürlerini sundu.

Paylaşın:
267 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ