logo

“GELECEĞİMİZİN AYDINLIK BİREYLERİ SİZLERSİNİZ”

  • Bahçeşehir Koleji Kdz. Ereğli Kampüs Müdürü ve Genel Koordinatörü Yeliz Ulukaya Sözer, 2024-2025 Eğitim-Öğretim dönemi açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Bahçeşehir Kolejli olmak, anaokulunda liseye kadar ayrıcalıklı eğitimle kavuşan sizler çok şanslısınız bu yolda geleceğimizin aydınlık bireyleri sizlersiniz” mesajını verdi.

Bahçeşehir Koleji Kdz. Ereğli Kampüs Müdürü ve Genel Koordinatörü Yeliz Ulukaya Sözer, 2024-2025 Eğitim-Öğretim dönemi açılış töreninde yaptığı konuşmada öğrencilere, öğretmen kadrosuna ve velilere seslendi.

“YEPYENİ BİR DÖNEM BAŞIYOR”

9 Eylül Pazartesi günü okul bahçesinde gerçekleşen törende konuşan Ulukaya Sözer, konuşmasının başında, Kurucu Enver Yücel ile Bahçeşehir Üniversitesi ve Genel Müdürlüğün desteklerine teşekkür ederek “Bugün yepyeni bir dönem başlıyor.” İfadelerini kullandı. Ulukaya Sözer, öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimine önem verdiklerinin altını çizdi. Okul bünyesinde yüzme havuzunun da bu dönem hizmete açıldığını müjdeleyen Ulukaya Sözer, dans, müzik, sanat ve sporda alanında uzman öğretmenlerin yıl boyunca öğrencilerle birlikte olacağını söyledi.

“FARK YARATACAĞIZ!”

Ulukaya Sözer, öğrencilerin akademik başarılarını önemsediklerinin belirtirken, “Yabancı dil eğitiminde fark yaratarak öğretmenlerinizin eşliğinde birçok etkinlik ve projede siz öğrencilerimizle birlikte yer alacağız. Yıllardır LGS ve YKS alanında güçlü eğitim sistemimiz ve alanında uzman öğretmen kadromuzla  ek dershane desteği olmadan elde ettiğimiz dereceler ve başarılar yine bizlerle olmaya devam edecek.” dedi.

Bahçeşehir Koleji Lisesinin bu yıl üniversite yerleştirmelerinde bölgede büyük bir başarıya imza attığını açıklayan Ulukaya Sözer, “bu gurur tablosunu bu yılki 12.sınıf öğrencilerimizle ikiye katlayacağımıza , 8.sınıf LGS başarılarımızla da her yılki gibi çıtayı yükselteceğimizi ve fark yaratacağımızdan da tüm çalışma arkadaşlarımla eminiz.” diye konuştu.   

“AYRICALIKLI EĞİTİM”

Bahçeşehir Koleji öğrencilerinin burs, çift lise diploması ve yurtdışı eğitim avantajlarından söz eden Ulukaya Sözer, “Bahçeşehir Kolejli olmak anaokulunda liseye kadar ayrıcalıklı eğitimle kavuşan sizler çok şanslısınız bu yolda geleceğimizin aydınlık bireyleri sizlersiniz” mesajını verdi.

ÖĞRETMENLERE VE VELİLERE DE SESLENDİ: “BAŞARILARLA DOLU BİR YIL BİZİMLE OLSUN”

Konuşmasında Bahçeşehir Koleji Eğitim Ailesine ve velilere de seslenen Ulukaya Sözer, sözlerinin sonunda, “Bilimi, teknolojiyi ve sevgiyi harmanlayarak topluma değer katan nesiller yetiştirme hedefimizle daha büyük başarılara birlikte imza atacağımıza yürekten inanıyorum. Hep birlikte güzel anılar biriktireceğimiz yeni eğitim-öğretim yılımızın sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu bir yıl bizimle olsun” ifadelerini kullandı.

Paylaşın:
883 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ