logo

ACI HABERİ MSB DUYURDU: ŞEHİTLERİMİZ VAR

  • Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Irak’ın kuzeyinde, 22 Aralık 2023 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan saldırı ve akabinde sağlanan temasta 3 askerin şehit olduğunu, 4 askerin de yaralandığını bildirdi. Şehitlerimiz arasında Kdz. Ereğli’de ikamet eden Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı da bulunuyor.

Milli Savunma Bakanlığı Irak’ın kuzeyinde, 22 Aralık 2023 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan saldırı ve akabinde sağlanan temasta 3 askerin şehit olduğunu, 4 askerin de yaralandığını bildirdi.

Yapılan açıklamada; bölgede bölücü terör örgütüne yönelik operasyonlar kapsamında temasın devam ettiği belirtilirken “Belirlenen hedeflere ve teröristlerin kaçış istikametlerine ani hava harekâtı düzenlenmiştir. İlk belirlemelere göre 4 terörist etkisiz hâle getirilmiştir.”denildi. 

Açıklamada ayrıca şu ifadeler yer aldı: 

“Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize de acil şifalar dileriz.”

ŞEHİT ATEŞİ KDZ. EREĞLİ’YE DE DÜŞTÜ

Öte yandan; hain saldırı sonucu Kdz. Ereğli’de ikamet eden Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı da şehit oldu. Şehit İsmail Yazıcı’nın Sarıkorkmaz Mahallesi’nde yaşayan ailesine acı haber ulaştı.

Şehit Yazıcı’nın cenazesinin memleketi Gümüşhane’de toprağa verileceği öğrenildi.

Paylaşın:
302 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ