logo

ADD KAHVALTISI SİYASİLERİN DE İLGİ ODAĞI OLDU

  • Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Kdz. Ereğli Şube Başkanlığı tarafından kahvaltı etkinliği düzenlendi. Öğrenci burslarına katkı amaçlı düzenlenen programa siyasiler de ilgi gösterdi.

3 Mart Pazar günü Eski Bağlık’da düzenlenen progarma; CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul, ADD Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Arslan, CHP İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu, İyi Parti İlçe Başkanı Yasemin Erdoğan, İyi Partili Önceki Dönem Kdz. Ereğli Belediye Başkanlarından Murat Sesli, İyi Parti Önceki Dönem Milletvekili Adayı ve Belediye Meclis Üyesi Adayı Evrim Balbaloğlu, Türkiye İşçi Partisi(TİP) Belediye Başkan Adayı Cihangir Amca ve ekibi, ÇYDD Kdz.Eregli Şubesi Başkanı Aynur Öner ve Yönetimi, Erdemir Vakfı- Erdemir Emeklilikleri Derneği Başkanı Azizi Boy, Kdz. Ereğli Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Nalan Genç-yönetimi, ERMED Başkanı-Haber Hayat Gazetesi İmtiyaz Sahibi Doğan Gönüllü, bazı belediye ve il genel meclisi üyesi adayları ile ADD Başkanı Turgay Erdoğan, önceki dönem şube başkanları ve yönetimleri katıldı. Programın ilerleyen saatlerinde ise Ak Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer’in de belediye meclis üyesi adayları ile birlikte katılım sağladığı bildirildi.

Program başlangıcında siyasilerin bir arada oldukları ve masaları selamladıkları anlar renkli görüntülere sahne oldu.  

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen kahvaltı programı ADD Şube Başkanı Turgay Erdoğan’ın konuşması ile başladı.

ERDOĞAN, 3 MART DEVRİM YASALARINI HATIRLATTI

Erdoğan, 3 Mart 1992’de Kozlu Maden Ocağından hayatını kaybeden 267 Madenciyi anarak başladığı konuşmasında, 3 Mart 1924 tarihinde çıkarılan üç devrim yasasını hatırlatarak ve bu yasalar sayesinde ulusal, laik ve bilimsel temellere dayanan çağdaş bir devlet olmanın temellerinin atıldığını belirterek devam eti. Erdoğan sözlerini, “Türk Ulusu, Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde tam bağımsız, demokratik laik, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini attığı gibi cumhuriyete, demokrasiye ve devrimlerine kanının son damlasına kadar sahip çıkacaktır. Ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği gibi muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur” diyerek tamamladı.  

“ADD’DE DIŞA DÖNÜK DÖNEM BAŞLIYOR”

Konuşmanın ardından bağlama ve halk müziği parçaları eşliğinde kahvaltı programı devam ederken, Başkan Turgay Erdoğan ve ekibi masaları tek tek ziyaret ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

ADD Şube Başkanlığı yöneticilerinin katılımcılarla yakından ilgilendiği program, ADD’nin dışa dönük yeni dönemi başlıyor şeklinde değerlendirildi.   

.

  • GALERİ FOTOĞRAFLARI İÇİN GÖRSELLERİ TIKLAYINIZ :

Paylaşın:
1424 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ