logo

AHMET ERMAN, FAKÜLTE BİNASI BAĞIŞ İMZASINI ATTI

Kdz. Ereğlili Hayırsever Ahmet Erman’ın Ereğli Fakülteler Kampüsü binalarından birinin yapımı için 4 milyon lira bağışta bulunması nedeniyle protokol imzalandı.

Önceki gün Kaymakam İsmail Çorumluoğlu’nun da açıkladığı bağışla ilgili Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın paylaşımı şöyle :

“Kentimizin merhum hayırseverlerinden Mehmet Ali Yılmaz’ın kızı merhum Necla Erman adına oğlu Ahmet Erman, eski hastane alanına yapılacak fakülte bloğunun birini yaptırmak üzere 4 milyon TL bağışta bulundu. Protokolü Valimiz Erdoğan Bektaş, hayırsever Ahmet Erman, ZBEÜ Rektörü Prof. Mustafa Çufalı , Kaymakamımız İsmail Çorumluoğlu ve TSO Başkanı Arslan Keleş ile birlikte imzaladık. Ardından fakülte binalarının proje sunumu gerçekleştirildi. Hayırseverimiz Ahmet Erman’a halkım adına teşekkür ediyorum. Ereğli’de eğitime 30 okul kazandıran hayırseverlerimizin sayısı daha da artacaktır. Devlet büyüklerimizin de hayırseverlerimizin bu katkılarını yeni fakültelerle taçlandıracağına yürekten inanıyorum.”

Paylaşın:
1194 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ