logo

AK PARTİ 2023 SEÇİMLERİNE KİLİTLENDİ!

Ak Parti Kdz. Ereğli İlçe teşkilatı tarafından ‘Dayanışma ve Kaynaşma Programı’ düzenlendi. Zonguldak Milletvekilleri ve parti yöneticilerinin katıldığı toplantıda söz alan 11 konuşmacının tamamı 2023 seçimlerinin önemine vurgu yaparak, Ak parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan etrafında birlik beraberlik içerisinde hazırlanması gerektiğini ifade etti.

 Ak Parti Kdz. Ereğli İlçe teşkilatı tarafından ‘Dayanışma ve Kaynaşma Programı’ düzenlendi.

26 Eylül Pazar günü Gülüç Beldesinde bulunan Büyük Anadolu Otel’de düzenlenen kahvaltılı programa; Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar, Ahmet Çolakoğlu ile önceki dönem milletvekilleri Fazlı Erdoğan, Faruk Çaturoğlu ve Hüseyin Özbakır da katıldı.

BİN KİŞİDEN FAZLA KATILIM OLDU

Yaklaşık bin 200 kişinin katılım sağladığı toplantıya katılanlar arasında; Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, İl Başkan Vekili Ömer Günay, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, TSO Başkanı Arslan Keleş, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Azman, Gaziler Derneği Başkanı Temel Şahin, MHP İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz, Kdz. Ereğli önceki dönem Belediye Başkanı Murat Sesli, Beldelerin eski belediye başkanları Aydın Güngör, Bekir Çolak, STK temsilcileri ve partililer de vardı. STK Temsilcileri de tek tek anons edilerek salonu selamladı.

ORTAK NOKTA 2023 SEÇİMLERİ VE BİRLİK BERABERLİK MESAJLARI İDİ

Ak Parti Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Saffet Bozkurt’un açılış konuşmasıyla başlayan programda sırası ile, ilçe kurucu başkanı Muhammet Köse, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, İl genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli , İl Başkan Vekili Ömer Günay, Önceki dönem Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, Zonguldak Milletvekilleri Hamdi Uçar, Ahmet Çolakoğlu ve Polat Türkmen konuşmalarını yaparak 2023 seçimlerinin önemine vurgu yaptılar ve Ak parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan etrafında birlik beraberli içerisinde hazırlanması gerektiğini ifade ettiler.

MUHALEFET ELEŞTİRİLDİ, “SEÇİMLERİ KAZANACAĞIZ” MESAJI VERİLDİ

Parti yöneticileri, görev dönemlerinde gerçekleştirdikleri faaliyetlere de yer verdikleri konuşmalarında muhalefeti ve dış güçleri eleştirdi ve partilileri dikkatli olmaya davet etti. Açılış konuşmasını yapan Bozkurt’un isim vermeden Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı “sadece sahile yatırım yapıyor” iddiası ile eleştirmesi ve “ilk seçimlerde Kdz. Ereğli’yi Ak Parti belediyesi yapacağız” sözleri, Fazlı Erdoğan’ın “15 Temmuz’a tiyatro diyenler, şimdi tiyatro oynuyorlar” sözleri ve Türkmen’in “ortak akılla ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadeleri kayda geçerek alkış topladı.

2 Saatten fazla süren ve pandemi kurallarına dikkat edilmesine rağmen zaman zaman ihlal edildiği gözlenen kahvaltılı toplantı programı, plaket töreni ve hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Paylaşın:
905 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ