logo

AK PARTİ 4 BELEDİYE, 4 VEKİL HEDEFİNE KİLİTLENDİ!

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt Gülüç Beldesi ziyaretinde, “Zonguldak’ta en az 4 tane milletvekili çıkarıp, Ereğli’de 4 belediyeyi de almayı hedefliyoruz.” dedi.

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş ve AK Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz’ı ziyaret etti.

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilk ziyaretini AK Parti Gülüç Belde Teşkilatına gerçekleştirdi. AK Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz ve yönetimi tarafından kapıda karşılanan Bozkurt teşkilat binasında gazetecilere açıklamalarda bulundu. AK Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt yaptığı açıklamada hedeflerinin genel seçimlerde en az 4 milletvekili ve yerel seçimlerde Ereğli’de bütün belediyeleri almak olduğunu belirtti. AK Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz ise Bozkurt ve yönetimine başarılar diledi.

“Ereğli’de 4 belediyeyi de almayı hedefliyoruz”

Başkan Bozkurt, AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri ikinci ziyaretini ise Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’a yaptı. İlçe Başkanı Bozkurt burada yaptığı açıklamada, Gülüç Belediyesi’nin yaptığı çalışmaların takdire şayan olduğunu belirterek, ” Gülüç Belediyesi’nin Gülüç’te yapılması gerekenler noktasında bizde her zaman yanınızda olacağız. Ankara boyutunda, Zonguldak boyutunda ne olması gerekiyorsa biz her zaman yanınızdayız. Gülüç teşkilatımız ile beraber, sizlerle beraber yan yana, kol kolayız. İnşallah bundan sonra ki süreçte Gülüç ile beraber Ereğli Belediyesi’ni de AK Parti kadroları ile buluşturacağız. Zonguldak’ta en az 4 tane milletvekili çıkarıp, Ereğli’de 4 belediyeyi de almayı hedefliyoruz.” dedi.

Bozkurt ve yönetimine başarılar dileyen Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Gülüç’e yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında da bilgiler verdi.

Paylaşın:
586 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ