logo

AK PARTİ, 8 MART’I KARANFİL VE MASKEYLE KUTLADI

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı; 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü, Pazaryerinde karanfil ve maske dağıtarak kutladı.

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Yöneticileri ile birlikte; bugün sabah saatlerinde ilçe merkezindeki Pazaryerine giderek, kadın Pazar esnafına karanfil takdim edip Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı. AK Parti heyeti, ayrıca Pazaryerinde bulunan tüm esnafa da maske dağıtarak, bereketli kazanç diledi. Esnafla sohbet ederek sorun ve taleplerini dinleyen Bozkurt ve beraberindeki partililerin bu organizasyonu, esnaf ve vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü ile ilgili basın bürosu aracılığı ile açıklama yapan Bozkurt, bugün özellikle üreten emekçi kadınları ziyaret edip günlerini kutlamak istediklerini ifade ederek; kadınları hayatın her alanında görmekten gurur duyduklarını söyledi. Kadınların her zaman daha iyi yerlere gelmeyi hak ettiklerini vurgulayan Bozkurt, AK Parti Hükümetleri tarafından yürürlüğe konulan uygulamalarla üzerlerine düşeni yaptıklarını, yapmaya da devam edeceklerini ifade etti.

Paylaşın:
551 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ