logo

AK PARTİ ADAY ADAYI AZMAN’DAN SENDİKAYA ZİYARET

  • Ak Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Aday Adayı ve TEZKOMB 32. Bölge Başkanı, Kdz. Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Azman, Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Altan Kalfa’yı ziyaret etti.

22 Ocak Pazartesi günü gerçekleşen ziyarette beraberindeki oda başkanlarını tanıştıran Azman, meslek gruplarına göre ayrı ayrı görevler üstlenen oda başkanlarının görevlerinin önemli olduğunu ifade ederek, işbirliği halinde çalıştıklarını söyledi. Ereğli’deki barış ortamının sürmesini dileyen Azman, Kalfa ve ekibinin çalışmaları takdirle karşıladıklarını söyledi.

Ziyarette memnuniyet duyduğunu söyleyen Kalfa’da, Azman’a çıkmış olduğu siyaset yolunda başarılar dileyerek demokraside partilerin ve STK’ların önemli olduğunu söyledi. Türk Metal Sendikası-Tat Metal Aş. arasında devam eden 5.Dönem Toplu İş Sözleşmesi 1.Oturumu bugün gerçekleştiğini açıklayan Kalfa Ereğli’nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından birisinin sendika olduklarını hatırlattı.

KATIILIM:

Kdz. Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek’in de yer aldığı ziyarete Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Odası Başkanı Dursun Kertlez, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Sefayi Yılmaz, Marangozlar Odası Başkanı Metin Yüksel, Madeni İşler ve Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Atilla Akar, Pazarcılar ve Tekel Bayileri Odası Müdürü Sevgi Köse, Taksiciler Derneği Başkanı Yücel Oktay, Galericiler Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yanık ile Kooperatif Yönetim Kurulu üyeleri Altan Şahinler, Sabri Dinç ve Ferhat Turgut katıldı.

Paylaşın:
237 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ