logo

AK PARTİ ADAYI GÜLÜÇ’TE İDDİALI!

  • Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Beldesi Ak Parti teşkilatı tarafından, Belediye Başkanı Adayı Kerim Sönmez ve Belediye Meclisi üyesi Adaylarının tanıtımı için  program düzenlendi. Toplantıda yapılan konuşmalarda seçimlerin kazanılacağı vurgusu yapıldı.

23 Şubat Cuma günü Kdz. Ereğli Sahilinde bulunan Lal Kafe’de düzenlenen kahvaltılı programa; Ak Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mücahit Andiç, Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz, Belediye Başkan Adayı Kerim Sönmez, Belediye Meclis üyesi adayları, bazı muhtarlar ve basın mensupları katıldı.  

YILMAZ’IN ‘TABAN İTTİFAKI MEMNUNİYETİ’ DİKKAT ÇEKTİ!

Toplantıda selamlama konuşması yapan Belde Başkanı İsmail Yılmaz, 33 yıllık Belediye Kerim Sönmez ile güzel bir çıkış yakalandığını ifade ederek, Gülüç halkının talebine MHP Belediye Başkan Adayı Tarık Semiz’in de fedakarlık ve özveri gösterip meclis üyesi adaylığı ile tabanda gerçekleşen ittifaka katkı verdiğini söyledi. 31 Mart’ta Gülüç Belediyesine Ak Parti Bayrağını dikeceklerini iddia eden Yılmaz, gazetecilerin sorularını cevaplandırırken, meclis üyesi adaylıklarında hiçbir sorun olmadığını, hedefleri arasında Gülüç’ün ilçe yapılması olduğunu da sözlerine ekledi.

“BU SAÇLARI BELEDİYECİLİKTE AĞARTTIK”

Belediye Başkan Adayı Kerim Sönmez ise Gülüç Belediyesinden 33 yıllık hizmet verdikten sonra emekli olduğunu hatırlattı ve “Gülüç’ün beklentilerini ve ihtiyaçlarını biliyorum, belediyeciliği biliyorum. Ben hizmet etmek için siyasete girdim. Bizi takip etmeye devam edin” dedi. Sönmez, öncelikli projelerin kadınlar ve gençlerle ilgili olduğunu, detayların ise Pazar günü yapılacak seçim bürosu açılışında verileceğini açıkladı.  

İlçe Başkanı Andiç ise tabandan gelen sese kulak verilerek tabanda ittifak yapıldığını söyledi ve Gülüç’ü genel ve yerel iktidarla birleştireceklerini bildirdi.

Toplantı, Belde Başkanı İsmail YIlmaz tarafından Belediye Meclis Üyesi Adaylarının tanıtılması, sorulara cevap verilmesi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

GÜLÜÇ BELDESİ AK PARTİ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI ŞÖYLE AÇIKLANDI :

.

GALERİ FOTOĞRAFLARI :

.

Paylaşın:
745 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ