logo

AK PARTİ ADAYI SEZER, ‘EŞİT HİZMET’ İÇİN SÖZ VERDİ!

  • AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer, Elmatepe Mahallesinde yaptığı konuşmada, “Biz Ereğli’mizin her kesimine her noktasına eşit hizmet getireceğiz. Size söz veriyorum.” dedi.

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer, Elmatepe Mahallesinde miting havasında seçim bürosu açılışı gerçekleştirdi.

Ak Parti Medya İletişim Bürosundan verilen bilgiye göre ; Sezer, Elmatepelilere hitaben yaptığı konuşmada belediye hizmetlerinin aksadığını savunarak, “Elmatepeliler! Her seçimde size gelerek eksikliklerinizden bahsediyorlar. Mahallenin eksiği birkaç kalemden ibaret değil. Sadece Doruk’tan gelen yol ya da asfalttan ibaret değil. Bunlar şimdiye kadar zaten yapılmalıydı. Sizler bizim dönemimizde gerçek belediyecilik ile tanışacaksınız. Artık burada verilen vaatlere karnınızın tok olduğunu biliyorum. Bizler buranın şimdiye kadar söz verilip yapılmayan eksiklikleri tamamlamanın yanında, yapacağımız projeler ile buranın ekonomik anlamda canlılık kazanacağı bir merkez haline getireceğiz. Elmatepeli işbirliği içerisinde olduğumuz iş adamları var. Onlarla birlikte sizler için çalışacağız. Elmatepe Mahallesi sanayi bölgesinin giriş noktasında olmasına rağmen bu tarz ilgisiz bir hizmeti de hak etmiyor. Biz Ereğli’mizin her kesimine her noktasına eşit hizmet getireceğiz. Size söz veriyorum.” dedi.

“HERKES BAŞKANI OLACAĞIM”

Makamda oturan değil, sahada çalışan başkan olacağını tekrarlayan Sezer, “Milletvekillerimizle el ele vererek, İktidarın da gücünü yanımıza alarak, bu şehrin eksiklerini hızla tamamlayacağız. Çünkü boş vaatlerle kaybedecek 5 yılımız yok! Bizim insanımız hangi partiden olursa olsun, hangi siyasi görüşten olursa olsun, gencimizi yaşlımızı, esnafımızı işçimizi düşünerek yapacağım işlerle, ortak sevdası Kdz.Ereğli olan herkesin başkanı olacağım.” diye konuştu.

SESSİZ ÇOĞUNLUKTAN KORKUYORLAR”

Sezer, esnaflara da seslenerek, “Bu şehre 5 yıldır bir şey vermeyenler bana verdiğiniz destek karşısında sizleri tedirgin ediyorlar. Sessiz çoğunluktan korkuyorlar. Sizlerin verdiği destekle Belediye Başkanı olmamdan korkuyorlar. Bu nedenle şimdi benimle ilgili yalan algı yapma yarışına girdiler. Bu yalan algılarla başkanlık yolumuzu kesemeyecekler. Sizlere olan güvenim tamdır.” ifadelerini kullandı.

MİLLETVEKİLİ BOZKURT: “SEZER, HİZMET FAKINI GÖSTERECEKTİR”

Milletvekili Saffet Bozkurt, Sezer’in döneminde birçok yatırımı Ereğli’ye kazandırdıklarını ve Sezer’le birlikte Ereğli’yi daha da üst seviyelere taşıyacaklarını ifade etti. Bozkurt, Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın seçimlerde proje kataloğu ile oy almaya çalıştığını savunarak, projelerin kaçının yapıldığının sorgulanmasını istedi. Son beş yıldır reel hiçbir hizmet olmadığını söyleyen Bozkurt “Dinamik, enerjik, proje adamı İbrahim Sezer’in gerçek hizmet ve belediyecilikte Elmatepelilere hizmet farkını gösterecektir.” dedi.

“HANGİ MURAT SESLİ ADAY?”

Milletvekili Bozkurt, İyi Parti Adayı Murat Sesli ve birlikte hareket eden Kuzeni Önceki Dönem Belediye Başkanlarından Murat Sesli’yi eleştirdiği bölümde ise “Seçim sahnesinde yer alan Eski Belediye Başkanı Murat Sesli mi aday? Yoksa kuzeni olan Murat Sesli mi? Kendisi adaymış gibi hareket ederek oy isteyen eskiden Belediye Başkanlığı yapmış Murat Sesli var. Bir de ismi kullanılan ama siyasetten anlamayan kuzeni Sesli var. Bu halkı kandırmacadan başka bir şey değil!  Bu halkın kafasını karıştırmaktan başka bir şey değil! Seçim yarışını kazanamayacaklarını bildikleri halde İyi Parti ile Sesli bir olarak, Ak Parti’den oy bölmeye çalışıyorlar. Bunu iyi düşünün, iyi araştırın. Kaybedecek 5 yılımız yok.” ifadeleri ile tepkisini gösterdi.

AZMAN “BU SEÇİM TARİHİ BİR FIRSAT”

Verilen bilgiye göre ; mitingde Kdz.Ereğli Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Mehmet Azman da Elmatepelilere seslendi. Konuşmasında bu seçimin tarihi bir fırsat olduğunu ve Saffet Bozkurt vekilliği döneminde İbrahim Sezer’in de başkan olmasıyla Ereğli’nin çok daha farklı hizmet alacağından bahseden Azman, halktan Sezer’e tam destek istedi. Azman ayrıca ilçenin en ücra köşesinden merkeze kadar olan tüm esnafların devletin kredi desteğinden yararlandırdıklarını ve yararlandırmaya devam edeceklerini belirtti.

Paylaşın:
248 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ