logo

AK PARTİ ADAYI SEZER, MEMNUNİYETLE KARŞILANIYOR

Ak Parti Kdz Ereğli Belediyesi Başkan Adayı İbrahim Sezer’in gittiği her yerde vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandığı bildirildi. Esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam eden Sezer, ilçenin halk pazarlarında ve esnaf ile buluşmasında karşılıklı umut ve memnuniyet ifadeleri kullanıldı.

Sezer’in basın bürosundan verilen bilgiye göre; 31 Mart seçimini kazanarak başkan olmasını dört gözle beklediğini vurgulayan vatandaşlar taleplerini tek tek bildirdiler. Ziyaretlerinde kendisini ilgiyle karşılayan vatandaşlara teşekkürlerini sunan Sezer’de, seçimden seçime gelen bir başkan olmayacağını ifade etti.

HALK PAZARI MODERNİZE EDİLECEK

Ziyaretleri değerlendiren Sezer, ‘’ Beklenen, özlenen, istenilen hizmeti getirmeye geleceğiz. Özellikle halk pazarlarında zor şartlarda satış yapmaya çalışan esnafımızı düşünerek, burayı daha modern ve çağdaş bir alışveriş merkezi haline getirmek, şart oldu. Böylece hem esnafımızın hem de vatandaşlarımızın yüzü gülecek. Doğru işler doğru zamanda yapılınca ancak kıymete biner. Biz doğru adresteyiz , birlikte daha güzel ve yaşanabilir bir şehir için çalışmaya devam edeceğiz ’’ dedi.

Kendilerini en samimi duygularla karşılayan vatandaşlara teşekkür eden Sezer, seçimi kazandıktan sonra da ziyaretlerine sıklaştırarak devam edeceğinin sözünü verdi.

Saha çalışmalarını sürdüren Sezer’e tam destek veren Ak Parti Milletvekili Saffet Bozkurt, Ak Parti Kdz Ereğli İlçe Başkanı Muhammet Mücahit Andiç ve Yönetim kurulu üyeleri de yalnız bırakmıyor.

Paylaşın:
178 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ