logo

AK PARTİ EREĞLİ GENÇLİK KOLLARI YÖNETİMİ YENİLENDİ

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı 6. Gençlik Kolları Olağan Kongresinde seçime tek liste ile giren Tunay Berber, İlçe Gençlik Kolları’nın yeni başkanı oldu.

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı 6. Gençlik Kolları Olağan Kongresi gerçekleştirildi. 6 Kasım Cuma günü pandemi önlemleri dikkate alınarak yapılan ve saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başlayan kongrede, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajı okundu.

Bozkurt “Yeni Erdoğan’lar sizlerin aranızdan çıkacak”

Kongrede konuşan AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Av. Saffet Bozkurt, partisinin kurumsal kimliğini ve birlik beraberlik söylemlerini öne çıkaran konuşmasının son bölümünde “Yeni Erdoğanlar sizlerin arasından çıkacak, yük sizlerin omuzları üzerinde olacak. Sizlere inancımız ve güvencimiz tam. Sevgili gençler ve dava arkadaşlarım sizlerden bir söz istiyorum. Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2023 hedefleri için canla, başla çalışmaya hazır mısınız?” diye sordu. AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, ilk hedeflerinin çok çalışarak belediyeyi geri almak olduğunu söyledi. AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Ahmet Keleş ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında 80 milyonun duası, AK Gençlik gibi dinamik, güçlü bir teşkilat olduğunu ifade etti.

Berber “Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız”

Görevi devralan Yeni Başkan Tunay Berber ise aldıkları bayrağı en ileriye taşımak için çalışacaklarını vurguladı. Kırgınlıkları, küskünlükleri bir kenara bırakacaklarını söyleyerek “Bu bayrak yarışında hedefimiz devraldığımız bayrağı en ileriye taşımak olup, bir nebze de olsa Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın üzerindeki yükü hafifletmek olacaktır. Durmadan, usanmadan mücadelemize devam etmek olacaktır. Teşkilatımızda sen ben diye bir kelime yoktur, biz vardır.” dedi.

YENİ İSİMLER

AK Parti Kdz. Ereğli Gençlik Kolları Başkanlığı için tek aday olarak kongreye giren Tunay Berber’in İlçe yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor;

Abdullah Başkan, Aslı Köse, Birkan Cinkılıç, Emre Avcı, Eray Berberkayar, Fethi Yılmaz, Muhammet Orhan, Şevket Cerrah, Onur Acar, Mervenur Kayık, Eylül D. Karanfil. Taylan Yılmaz, Alihan Kılıç, Korhan Baba, Merve Göktekin, Yasin Önal, Onur Demir, Mustafa Özcan, Ferhat Adıgüzel, Şerife Kaya, İsmail Solmaz, Bayram Tezeren, Zuhal Aydoğan, Gökhan Tekin, Ufuk Erdoğan, Enes Keleş, Celal Ergene, Beyza Koç, Onur Okut.

MİLLETVEKİLLERİ KATILAMADI

Kongreye; AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Ereğli İlçe Başkanı Av. Saffet Bozkurt ve yönetim kurulu üyeleri, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz, Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi veTeşkilat Başkan Yardımcısı Ahmet Keleş, Zonguldak İl Gençlik Kolları Başkanı Burhan Onuk, Zonguldak Eski Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Ereğli Önceki Dönem İlçe Başkanı Fatih Çakır, kadın kolları ve partililer katılırken, meclis çalışmaları nedeniyle AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hamdi Uçar, Polat Türkmen ve Ahmet Çolakoğlu katılamadı.

  • GALERİ FOTOĞRAFLARINI TIKLAYINIZ :

Paylaşın:
1195 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ