logo

AK PARTİ EREĞLİ’DE KURUCU VE GÜNCEL YÖNETİCİLER BİR ARADA

AK Parti Kdz. Ereğli ilçe teşkilatının haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında 2001 yılında partinin Ereğli Teşkilatı’nı oluşturan kurucu başkan ile yönetim kurulu üyelerinin bir araya geldiği bildirildi.

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Av. Saffet Bozkurt, olağan yönetim kurulu toplantısında 2001 yılında ilçede AK Parti teşkilatının kuruluşunu gerçekleştiren kurucu başkan Muhammet Köse ve yönetim kurulu üyeleri ile uzun yıllar sonra ilk kez bir araya geldi.

Partinin basın bürosundan verilen bilgiye göre; duygusal anların yaşandığı toplantıda Köse, bir araya gelinmesine vesile olan Bozkurt ve ekibine vefa teşekkürü etti.

KÖSE “TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLSUN”

Köse yaptığı konuşmada duyduğu memnuniyeti ve heyecanını ifade ederek, “İnşallah bu Türkiye’ye de örnek olur. Partimizin kuruluşunda görev alan arkadaşlarımızın her biri bu gün partimizin önemli yerlerde görev almış, hem de birçok STK’da başkanlık yapıyor. Şimdi bu gün burada bu arkadaşlarımıza başkanlık yapmak o kadarda kolay değil.” dedi.

BOZKURT SEÇİM MESAJI VERDİ: “KAZANACAĞIZ”

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Av. Saffet Bozkurt ise konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları vererek, “Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Daha önce ülkemizde yaşanan zorlukları liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte nasıl aştıysak, bu günkü zorlukları da aynı şekilde birlik ve beraberlik içerisinde aşacağımıza inanıyorum. Bizler böyle birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece inşallah her seçimde olduğu gibi 2023 yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden de büyük bir başarıyla çıkacağız. Bundan hiçbir kuşkumuz yok. Çok çalışacağız ve ülkemizi daha ileri bir seviyeye taşımak için 2023 seçimlerini de kazanacağız.” ifadelerini kullandı.

PLAKETLE ONURLANDIRILDILAR

Başkan Bozkurt, toplantıya katılan kurucu yönetim kurulu üyelerine teşekkür plaketi takdim ederken, toplantıya katılamayan kurucu yönetim kurulu üyeleri ile de telekonferans üzerinden görüşerek teşekkür etti.

KATILIM:

Toplantıya AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı Koordinatörü AK Parti Zonguldak İl Yönetim Kurulu Üyesi Batuhan Hasanaoğlu ile partinin kurucu yönetim kurulu üyeleri, Ormanlı Kurucu Belde Başkanı Yaşar Sever ile Gökçeler Kurucu Belde Başkanı Bekir Çolak, il genel ve belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkanları ile yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Paylaşın:
550 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ