logo

AK PARTİ, EREĞLİ’DE MUHTARLARLA BÖLGE TOPLANTILARINA BAŞLADI

Karadeniz Ereğli’ye bağlı Süleymanbeyler Köyü (Subaşı) ve civar Köylerin Muhtarları, AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar ile Ereğli İlçe Yönetimi onuruna kahvaltı organizasyonu düzenledi. Muhtarlar, kahvaltıda köylerinin alt yapı ağırlıklı sorunlarını dile getirme imkânı buldu.

Karadeniz Ereğli’ye bağlı 15 Köyün Muhtarı, AK Partilileri kahvaltıda ağırladı. Subaşı Bölgesi Muhtarları tarafından özel bir tesiste düzenlenen kahvaltıya AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz, Ormanlı Belde Başkanı İsmail Üstün ile İl Genel Meclisi Üyeleri katıldı.

Ak Parti’den yapılan yazlı açıklamaya göre; kahvaltının ardından kısa birer konuşma yapan Süleymanbeyler Köyü Muhtarı Mehmet Morcu katılımcılara teşekkür ederken, İl Genel Meclisi Üyesi Rıfkı Gültekin ile İlçe Başkanı Saffet Bozkurt da, organizasyonu düzenleyen muhtarlara ve katılımcılara teşekkür teşekkür ettiler ve parti olarak birlik beraberlik mesajı verdiler.

UÇAR: SORUNLARI BİLİYORUZ, YAKINDAN İLGİLENECEĞİZ”

Milletvekili Hamdi Uçar da sorunları ve talepleri yerinde görme, inceleme imkânı bulmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, daha iyi hizmet için çalışacaklarını kaydetti. Uçar, özetle, ” Uzun yıllar teşkilatlarda görev alan bir arkadaşınız olarak bu bölgenin sorunlarını yakinen biliyorum. Yapılmayan, yapılamamış bazı projelerin bundan sonraki süreçte yapılması için bizatihi ilgileneceğimizi, sizlerle beraber olacağımızı bildirmek istiyorum.” dedi.

KÖYLERİN SORUNLARI; ALT YAPI AĞIRLIKLI…

Kahvaltının ardından, Köy Muhtarları Köylerinin öncelikli sorunlarını Milletvekili Uçar, İlçe Başkanı Bozkurt ve İl Genel Meclisi Üyelerine aktarma fırsatı buldular. Muhtarların, kanalizasyon, grup ve bağlantı yolları, şebeke suyu ve elektrik hatlarının değişimi gibi öne çıkardıkları sorunları ve taleplerini yakından dinleyen Uçar, Bozkurt ve İl Genel Meclisi Üyeleri; kısa, orta ve uzun vadede çözülebilecek sorunlarla ilgili gerekli görüşme ve yazışmaların yapılarak titizlikle takip edileceğini ifade ettiler.

Öte yandan, Milletvekili Uçar ve beraberindeki partililer, Süleymanbeyler Köyü’nde kurulması planlanan Orta Ölçekli Sanayi Bölgesi alanında da incelemelerde bulundular.

Galeri Fotoğrafları :

Paylaşın:
628 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ