logo

AK PARTİ GÜLÜÇ’TE KONGREYE GİDİYOR

AK Parti Gülüç Belde Teşkilatı’nın kongresi 4 Ocak Cumartesi günü 2019 tarihinde Gülüç Belediyesi Düğün Salonu’nda yapılacak.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Beldesi AK Parti Teşkilatı’nın 6. Olağan Kongresi’nin 4 Ocak 2019 Cumartesi günü saat 13.30’da Gülüç Belediyesi düğün Salonu’nda yapılacağı belirtildi.

AK Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz kongreye Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar ve Ahmet Çolakoğlu ile İl Başkanı Zeki Tosun’un katılacağını belirterek tüm bölge halkını kongreye katılmaya davet etti.

Yılmaz yazılı olarak yaptığı açıklamada; “kongremizin ülkemiz, milletimiz, partimiz ve beldemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Kongremizin birlik ve beraberlik içerisinde, şölen havasında geçeceğine inanıyorum. Bu davaya gönül veren insanlar olarak, ekip arkadaşlarımızla birlikte beldemize yönelik çalışmalarımıza kaldığımız yerden hız kesmeden devam edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın.”ifadelerine yer verdi.

Paylaşın:
1058 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ