logo

AK PARTİ HEYETİ, ORMANLI BELEDİYESİ İFTARINA KATILDI

Ormanlı Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programında konuşan AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, yer altı zenginlikleri ile Zonguldak’ın Türkiye’nin çimentosu olduğunu söyledi ve “Zonguldak, Türkiye’de ki vilayetler arasında parmakla gösterilecek kadar hizmet alan bir vilayet haline geldi.” dedi.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Ormanlı Belediyesi tarafından Belediye Kültür ve Toplantı Salonu’nda iftar programı düzenlendi. 24 Nisan Pazar günü düzenlenen programda, İftar öncesi davetlilere Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu. Akşam ezanının okunması ile birlikte iftarını açan davetliler, görevli imam hatibin iftar duasına elik etti.

“Zonguldak Türkiye’nin çimentosudur”

İftar programında konuşan AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen kendilerini Ormanlı halkı ile iftarda buluşturan Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol’a teşekkür etti. Türkmen konuşmasında ülke ile ilgili genel değerlendirmelerde bulunduktan sonra, “…Zonguldak, Türkiye’de ki vilayetler arasında parmakla gösterilecek kadar hizmet alan bir vilayet haline geldi. Bunda sizlerin çok büyük katkıları var, sizler bizi hep desteklediniz, hiç yalnız bırakmadınız. Onun için sizlere minnet borcumuz var. Bizlerde son nefesimize kadar bu borcumuzu ödemek için milletimiz, ülkemiz ve Zonguldak’ımız için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

BOZKURT VE BAŞOL SELAMLADI

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Av. Saffet Bozkurt ise selamlama konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları verdi. Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol’da katılımcı protokol üyelerine ve halka teşekkür etti.

İftar programının ardından protokol üyeleri belde merkezinde vatandaşlarla biraraya gelerek çay sohbeti gerçekleştirdi.

KATILIM:

İftar davetine Kdz. Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Av. Saffet Bozkurt, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan M. Demirtaş, AK Parti Zonguldak İl Başkan Yardımcısı M. Fatih Çakır, Ormanlı Jandarma Karakol Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Cevdet Kubilay Arsever, AK Parti Ormanlı Belde Başkanı Varol Aksoy, AK Parti Ormanlı önceki dönem belde başkanları İsmail Üstün ile Mehmet Erdoğdu, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda Ormanlı beldesinden vatandaş katıldı.

Paylaşın:
476 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ