logo

AK PARTİ HEYETİNDEN ERMED’E ZİYARET

  • Ak Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mücahit Andiç ve ilçe Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte, Kdz. Ereğli Dijital medya ve Gazeteciler Derneği(ERMED) Yönetimine 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlama ziyareti gerçekleştirdi.

12 Ocak Cuma günü akşam saatlerinde Hakimiyet Gazetesi ofisinde gerçekleşen ziyarette Ak Parti Heyetini, ERMED Başkanı Doğan Gönüllü, Başkan Yardımcısı Fikri Kapan, Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Aksakal ağırladı.

BOZKURT: “YEREL SEÇİMLERİ BİZ KAZANACAĞIZ”

Milletvekili Bozkurt, gazetecilik mesleğinin önemine vurgu yaptığı konuşmasında ERMED’in ayrıcalıklı bir yere sahip olduğunu söyleyerek çalışmalarında kolaylık ve başarılar diledi. Seçim sürecinin devam ettiğini hatırlatan Bozkurt, soru üzerine; henüz ilçe belediye başkan adayının parti genel merkezi tarafından belirlenmediğini, döneminde özellikle milli eğitim binalarının yapımı ve güçlendirmeleri ile ilgili önemli çalışmalara imza atıldığını, CHP Milletvekili Eylem Ertuğrul ve Belediye Başkanı Halil Posbıyık ile uyumlu çalıştığını, vatandaşın sorunları ile yakından ilgilendiğini söyledi. Adayın belirlenerek açıklanmasının ardından seçim çalışmalarının hızlandırılacağını ve yerel yönetim ile merkezi hükümetin gücünü birleştireceklerini, seçimi kazanacaklarını, Ereğli’ye daha iyi hizmetlere kavuşturacaklarını savunan Bozkurt, “Bu süreçte desteklerinizi bekliyoruz.” diye konuştu. İlçe Başkanı Andiç’de, ilçe teşkilatının yenilendiğini; genç, dinamik ve eğitimli bir ekiple yola çıktıklarını söyleyerek “yerel seçimde iddialı bir şekilde sahada olacağız” dedi.

GÖNÜLLÜ : “10 OCAK, GAZETECİLERİN GÜNDEME GELMESİNE VESİLE OLUYOR”

ERMED’in kuruluş sürecini ve vizyon misyon değerlerini hatırlatan Başkan Doğan Gönüllü, ziyaretin kendilerini memnun ettiğini, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nün mesleğin önemini ve meslektaşlarının değerinin kavranmasına ve gündeme gelmesine vesile olduğunu söyledi. İnternet haber sitelerinin resmi ilan desteğinden faydalandırılma kriterlerine tepki gösteren Gönüllü, “Doğru, objektif ve kamusal fayda sağlayacak habercilik; çalışan sayısı, günlük haber girişi sayısı ve tıklanma sayısı gibi nicel değerlerle ölçülemez. İlgili yasanın yeniden değerlendirilmesini talep ediyoruz.” dedi. ERMED Yöneticileri Kapan ile Aksakal’da mesleki ve şehirle ilgili konularda görüşlerini paylaşarak Ak Parti heyetine teşekkür etti.
Görüşme, sohbet ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Paylaşın:
318 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ