logo

AK PARTİ İLE GENEL ADAYLARI KÖYLERDE DESTEK BULUYOR

  • Kdz Ereğli’de Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi adaylarının köy ziyaretlerini sürdürdüğü, bu kapsamda Ak Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt ile birlikte adaylar; Ali Kemal Karaca , Hüseyin Engin Temel , Ahmet Eyrilmez, Erol Özsoy, Sinan Durdu ve Alaattin Şen’in tam kadro olarak gittikleri köy ziyaretlerinde destekle karşılandıkları bildirildi.

Ak Parti Kdz. Ereğli İl Genel Meclis Üyesi adayları köy ziyaretlerini sürdürüyor.

Ak Parti Seçim Bürosundan verilen bilgiye göre; İl Genel Meclis Üyesi adayları Çayırlı Bölgesi, Şamlar, Ortacı, Çiğdemli Zindancılar, Osmanlar, İmranlar, Dedeler, Danışmentli, Yunuslu, Abdi, Halaşlı, Yenidoğancılar, Sütlüce, A.Sofular, Keşkek ve Emirali köylerinde yoğun bir sevgi seliyle karşılama gördüler.

BOZKURT : “KÖYLERDE BİRÇOK SORUNU ÇÖZDÜK”

Milletvekili Bozkurt, köylere en iyi hizmeti Ak Parti kadrolarının verdiğini belirttiği konuşmasında, ‘’Köyler bize, bizler de köylerimize sahip çıkıyoruz. Milletvekili görevime geldiğim günden beri birçok sorunu giderdik, yine taleplerinizi İl Genel Meclis Üyesi ekibimizle çözmeye devam edeceğiz. Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu seçimde de en fazla oyu vereceğinize inanıyoruz’’ dedi.

ALİ KEMAL KARACA TECRÜBESİNİ KONUŞTURDU

Köy ziyaretlerinde İl Genel Meclis Üyesi adayı Ali Kemal Karaca da özetle ; ‘’Biz samimiyiz , bölge halkımıza şeffaf, yüz güldürecek hizmetler getirdik. Bu amaçla yolumuza çok daha güçlü destek alarak Zonguldak İl Genel Meclis’inde Ereğli’mizi güçlü bir şekilde temsil etmek istiyoruz. Köy muhtarlarımızın talepleri doğrultusunda , yeni hizmetlerimizin akışı devam edecektir , bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimleri siz değerli köy sakinlerimizin destekleriyle kazanacağımıza inanıyoruz’’ dedi.

Adaylardan Hüseyin Temel Engin ; Seçim çalışmalarına gösterilen ilgi sayesinde büyük bir azimle sürdürdüklerini söyledi. İl Genel Meclis Üyesi adaylarından uzun dönem muhtarlık yapan Ahmet Eyrilmez , Erol Özsoy ve Ereğli esnaflarından Sinan Durdu ; kendilerinin hizmet sevdalısı olduklarını belirterek bölgelerine olan aşklarını hizmete dökmek için vatandaşlardan çok güçlü bir şekilde desteklerini talep ettiler.
Verilen bilgiye göre; köy ziyaretlerinde vatandaşlar İl Genel Meclis Üyelerini alkışlarla karşılayarak güçlü bir şekilde destek vereceklerini ifade ettiler.

Paylaşın:
294 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ