logo

AK PARTİ’DEN POLİS HAFTASI KARANFİLİ

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı Yöneticileri, 8 Nisan Perşembe günü ilçede bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. AK Parti heyeti tarafından ilk ziyaret, Polis Haftası münasebetiyle Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne yapıldı. Ziyarette Emniyet Müdürlüğü binasındaki birimler gezilerek, bu birimlerde çalışan polislere karanfil takdim edilip Polis Haftaları kutlandı. ,

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları ile birlikte; Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ile S.S. Erbirlik Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi’ni ziyaret etti.

Partinin tanıtım ve Medya Bürosundan verilen bilgiye göre; AK Parti heyeti tarafından ilk ziyaret, Polis Haftası münasebetiyle Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne yapıldı. Ziyarette Emniyet Müdürlüğü binasındaki birimler gezilerek, bu birimlerde çalışan polislere karanfil takdim edilip Polis Haftaları kutlandı. Başkan Bozkurt emniyet mensuplarıyla sohbet ederek, zorlu pandemi sürecinde gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür etti, görevlerinde başarılar diledi. Ziyarette Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Hakan Çelik de Başkan Bozkurt ve beraberindeki partililere eşlik ederek, birimler hakkında bilgi verdi. Emniyette çalışan polisleri ziyaretin ardından AK Parti heyeti, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Çelik’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Bozkurt, bu süreçte yürüttükleri çalışmalardan dolayı Çelik’i tebrik ederek, görevlerinde başarılar diledi.

Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Hakan Çelik ise Bozkurt’a teşekkür ederek, ilçe halkının huzuru ve güvenliği için ellerinden geleni yaptıklarını ve yapamaya devam edeceklerini belirtip, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Günün ikinci ziyareti ise Kışla mevkiinde bulunan S.S. Erbirlik Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi’ne yapıldı. Ziyarette Bozkurt, bir süre önce yapılan genel kurulda yeniden göreve seçilen Kooperatif Başkanı Seçkin Turhan ile yönetim kurulu üyelerini tebrik etti. Turhan ise ziyaretten dolayı Saffet Bozkurt ve ekibine teşekkür ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Paylaşın:
535 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ