logo

AK PARTİ’DEN TIP BAYRAMI ZİYARETLERİ

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, İlçedeki kamu ve özel sağlık kuruluşlarını ziyaret etti.

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, Mali ve İdari İşler Başkanı Mehmet Yiğitoğlu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fadime Doğru ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tunay Berber ile birlikte; 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla ilçedeki sağlık kurum ve kuruluşlarını ziyaret etti.

DEVLET HASTANESİ’NDEN BAŞLADILAR

Partinin Tanıtım ve Medya Bürosundan verilen bilgiye göre ; Ziyaretlerine Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi ile başlayan AK Parti heyeti, Acil Servis’te nöbetçi olan sağlık çalışanlarına karanfil takdim ederek Tıp Bayramlarını kutladı. İlçe Başkanı Bozkurt ve parti yöneticileri, Acil Servis’e gelen ve müşahede odalarında tedavileri devam eden hastaları da ziyaret edip ‘geçmiş olsun’ diyerek acil şifa temennilerinde bulundular. Bozkurt ve beraberindeki partililerin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren sağlık çalışanları ve hastalar da teşekkür ettiler.

ÖZEL KURULUŞLAR DA ZİYARET EDİLDİ

Devlet Hastanesi’nin ardından sırasıyla Özel Anadolu Hastanesi, Özel Echomar Hastanesi ve Özel Yalçınkaya Tıp Merkezi’ni ziyaret eden AK Parti heyeti; buralarda da Acil Servislerde görev yapan sağlık çalışanlarına kolaylıklar dileyip karanfil takdim ederek Tıp Bayramlarını kutladı. Ziyaretleri esnasında hastanelere hasta getiren yada hastanelerden ayrılmak üzere olan 112 Acil Sağlık çalışanlarını da unutmayan AK Partililer; ambulanslarda görevli doktor, paramedik, acil tıp teknisyeni ve şoförlere de karanfil takdim edip Tıp Bayramlarını kutladılar.

Ziyaretlerin ardından açıklama yapan AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, Türkiye’nin bir sağlık ordusuna sahip olduğunu ifade ederek; sağlık alanında hizmet veren tüm emekçilerin Tıp Bayramı’nı bir kez daha kutladı.

Paylaşın:
773 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ