logo

AK PARTİ’DEN YAPICI’YA ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, ilçede göreve başlayan Kaymakam Mehmet Yapıcı’yı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti. 

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt; Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Gülüç Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Sarı, Kadın Kolları Başkanı Fadime Doğru, Gençlik Kolları Başkanı Tunay Berber, Kandilli Belde Başkanı Osman Çakmakoğlu ve Gülüç Belde Yönetim Kurulu Üyesi Taner Tulun ile birlikte; 13 Eylül Pazartesi günü ilçedeki görevine başlayan Kaymakam Mehmet Yapıcı’ya ‘Hoş geldiniz’ ziyaretinde bulundu.

Kalabalık bir partili gurubu ile Kaymakamlığa giden Bozkurt; Kaymakam Yapıcı’ya “İlçemize hoş geldiniz. Yeni göreviniz hayırlı, uğurlu olsun” dedi. Bozkurt, ziyarette Ereğli-Devrek yolu, Hükümet Konağı, Eğitim Kampüsü gibi ilçenin önde gelen sorunlarını birinci ağızdan Kaymakam Yapıcı’ya iletti.

“EMRİNİZDEYİZ”

Başkan Bozkurt, ziyarette yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

“Ereğli’de, inşallah hep birlikte güzel hizmetlere imza atacağımızı düşünüyoruz. Gelişen süreçte birçok sorunun çözümü noktasında hemfikiriz olacağımıza inanıyoruz. Bugün Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Belediye Başkanımız, Belediye Başkan Vekilimiz, Belediye Meclis Üyelerimiz, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız ile birlikte sizleri ziyarete geldik. Tekrar göreviniz hayırlı, uğurlu olsun. Teşkilatımız ile beraber emrinizdeyiz.”

“HEP BİRLİKTE EREĞLİ’YE FAYDALI OLACAĞIZ”

Kaymakam Yapıcı da AK Parti heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Hep birlikte Ereğli’ye faydalı olacağız” dedi.Kaymakam Yapıcı, yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

“Yıllardır bu işi yapıyorum, 34 yıl Kaymakamlık yaptım. Allah mahcup etmesin. Hep beraber Ereğli’ye faydalı olmaya çalışalım. Bugünden itibaren, en az sizin kadar ben de Ereğli milliyetçisiyim. Bir aile gibi çalışacağız, beraber çalışacağız. Her konuda birbirimize danışacağız. Siyaset, benim için önemli. Siyaset, demokrasimizin temel taşıdır. Umarım Ereğli’ye çok faydalı olurum. Ziyaretiniz için hepinize teşekkür ederim.”

Konuşmaların ardından, AK Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt; başta Ereğli-Devrek yolu olmak üzere, Eğitim Kampüsü ve Hükümet Konağı gibi ilçenin önde gelen sorunları ile ilgili Kaymakam Yapıcı’ya bilgi verdi.

İlçede yapılması planlanan Cezaevi konusunun da ele alındığı ziyarette, Kaymakam Yapıcı; devam eden projelerin takibi ile ilçeye kazandırılması gereken kamu yatırımları ile ilgili gerekenlerin yapılacağını söyledi.

Paylaşın:
290 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ