logo

AK PARTİ’Lİ BOZKURT 7/24 AKTİF ÇALIŞIYOR!

  • Ak Parti Zonguldak Milletvekili Av. Saffet Bozkurt’un hafta sonunu Zonguldak, Ereğli ve Alaplı’da devam eden projeleri incelediği, hastane ziyaretinde de bulunarak hem sağlık personeli hem de vatandaşlarla bir araya geldiği bildirildi.

Milletvekili Bozkurt’un basın danışmanlığından verilen bilgiye göre;  Bozkurt, Cumartesi günü ilk olarak Zonguldak İli Gıda, Tarım ve Hayvancılık Platformu tarafından Kdz Ereğli Ziraat Odası Başkanı Zafer Yalman’ın ev sahipliğinde İl Tarım Müdürü Nihat Ağan, İlçe Tarım Müdürü Osman Günaydın, Kdz Ereğli Orman İşletme Müdürü Ayhan Yalçın ve İlçe Ziraat Odası Başkanlarımızın katılımı ile Kdz Ereğli Öğretmenevinde düzenlen Tarım ve Hayvancılık ile ilgili talep, öneri ve projeler üzerine yapılan istişare toplantısına katıldı.

Milletvekili Bozkurt, daha sonra geçirdiği ameliyat sonrası tedavisi evinde devam eden Kdz. Ereğli Pazarcılar Odası Başkanı Fehmi Taşkın’ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ereğli’deki ziyaretlerinin ardından Zonguldak Merkez Ontemmuz mahallesin de Kdz. Ereğli Kışla Sanayi Sitesi esnaflarından Titiz Oto sahibi Adnan Tanrıkulu, Tanrıkulu Lokantası Gültekin Tanrıkulu ve Tanrıkulu İnşaat Rüştü Tanrıkulu’nun anneleri Merhume Hafif Tanrıkulu’nun cenaze törenine katılarak sevenlerine başsağlığı dileğinde bulundu.

Akşam ise Partisinin ve Cumhur İttifakı  Zonguldak Belediye Başkanı Aday Tanıtım Toplantısına katılarak burada yaptığı konuşmada; “Başkan adayımız ve teşkilatlarımız ile #TürkiyeYüzyılı’nda Zonguldak’ımız için durmadan, yorulmadan çalışacak, eser ve hizmet siyaseti anlayışını şehrimizde sürdürmeye devam edeceğiz diyerek Zonguldak Belediye Başkan Adayımız Dr.Ömer Selim Alan’a başarılar diliyorum. Vatana hizmet yolunda hepimizin yolu açık olsuné dedi.

GAZZE ETKİNLİĞİNE, HASTA ZİYARETİNE VE MEVLİD PROGRAMINA KATILIM

Milletvekili Bozkurt Pazar günü ilk olarak Kdz Ereğli Gümüşhaneliler Derneği tarafından Gazze’deki Müslüman kardeşlerimiz yararına düzenlenen kahvaltı programına katıldı.    Kahvaltının ardından Trafik kazası sonucu Kdz Ereğli Devlet Hastanesinde yoğun bakım da yatan Yeşilköy sakinlerinden genç öğretmen adayı Burcu Ertürk’ün babası Ayhan Ertürk ve ailesini ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu. Bozkurt Ertürk’ün ailesinin ardından Kdz Ereğli Devlet Hastanesi Acil servisinde hasta ve personelini ziyaret ederek, hastalara acil şifalar, personele de kolaylıklar diledi. Partisinin Kdz Ereğli İlçe başkanı Muhammet Mücahit Andinç  ve Kadın Kolları başkanı Fadime doğru ile birlikte rahatsızlığından dolayı evinde tedavisi devam eden AK Parti Kdz Ereğli İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tunay Berber’in yengesi, Artıklar Köyü Muhtarı Nevzat Berber’in kardeşi Metin Berber’in eşi Gülcan Berber’i evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu. Daha sonra Ormanlı Belediyesi tarafından Ormanlı Beldesinde yapım çalışmalarının sonuna yaklaşan Kent Meydanı ve Sosyal Tesisinde incelemelerde bulunarak burada eğlenen gençler ile sohbet etti. Geçtiğimiz haftalarda çalıştığı iş yerinde İş kazası sonucu yaralanarak hastanedeki tedavisinin ardından evinde istirahat eden Abdi Köyü sakinlerinden Nail Çam ve ailesini evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulunan Bozkurt daha sonra Kahvehanede Köy muhtarı Veli Ünsal ve vatandaşlar ile sohbet etti.

Pazar günü son olarak Kdz Ereğli Yaraşlıyörük Köyü sakinlerinden 16 vatandaşın EYT’den emekli olması münasebetiyle bir araya gelerek köylerinde düzenlediği Mevlid-i Şerif programına katıldı.

ALAPLI’DA İNŞAAT ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Alaplı İlçe Teşkilat Mensupları ile birlikte; Pazartesi günü ilk olarak Alaplı ilçe Devlet hastanesini ziyaret ederek çalışanlarına kolaylıklar ve servislerde tedavi gören hastalarımıza da acil şifalar diledi.

Hastane ziyaretinin ardından Alaplı İlçe başkanı Altan Güngör, yönetim kurulu üyeleri ve belediye başkan aday adayları ile birlikte sırası ile; 15 Ocak’ta çalışmaları başlayan ve 500 iş günü içinde tamamlanacak Alaplı İlçe Devlet Hastanesi inşaat çalışmalarını , Alaplı Ahmet zeki Atalay ilkokulu inşaatı, Alaplı Kültür merkezi proje çalışmaları için Kültür ve Turizm Bakanlığından gelen inşaat mühendisi Cihan Çitiloğlu, Mimar Cengiz Çağatay Akbaş, Burcu Terakye proje alanını, İlçe Emniyet Müdürlüğü binası alanını ziyaret ederek çalışmalar yerinde inceledi ve firma yetkililerinden bilgi aldı.

TERSANELER BÖGESİ, BOZHANE ve LİMAN BAŞKANLIĞI ZİYARETLERİ

Pazartesi öğleden sonra teşkilatı ile birlikte Kdz Ereğli Echomar hastanesi’nde ameliyat olan Devrek kadın kolları başkanı Nergis Çelik’in eşi Devrek Devlet hastanesi başhekimi Avni Çelik’i ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Hasta ziyaretlerinin ardından İlçe başkanı Muhammet Mücahit Andiç ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş ile birlikte; 19 Kasım’daki sel ve fırtına da hasar gören tersaneler bölgesinde bulunan Ereğli gemi mendirekte incelemeler yapıldı.

Daha sonra yine İlçe başkanı Muhammet Mücahit Andiç, Ticaret, Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş ve Deniz Ticaret Odası Başkanı Oğuz Ünlüer ile birlikte; geçtiğimiz aylarda Kdz Ereğli İlçe Liman Başkanı olarak atanan Bülent Eyüpoğlu’nu makamında ziyaret ederek, Eyüpoğlu’ndan fırtınada batan gemi ile kayıp 7 mürettebatı arama çalışmaları ve ilçede yapılabilecek çalışmalar ile ilgili istişarelerde bulundu.

SU ÜRÜNLERİ KOOPERATİFİNDE EN ÇOK ZARAR GÖREN BALIKÇI ESNAFI İLE BİRARAYA GELİNDİ

Bozkurt; İlçe başkanı Muhammet Mücahit Andiç, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş ile birlikte; Şiddetli fırtına ve yoğun yağışla birlikte 19 Kasım’da tarihinin en büyük felaketini yaşayan ve en fazla zarar gören balıkçı esnafımızın bağlı olduğu Kdz. Ereğli Su Ürünleri Kooperatif başkanı Murat Toprak, yönetim kurulu üyeleri ile balıkçı esnafını ziyaret ederek, Kooperatif başkanı Murat Toprak ve balıkçılardan hasar tespit ve onarım süreçleri ile ilgili bilgi alarak Devletin yaraları sarmak ve sorunların biran önce giderilmesi için yaptığı çalışmalar ile ilgili kendilerini bilgilendirdi.

Paylaşın:
272 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ