logo

AKAY İLE BOZKURT, YENİ GİRİŞİMLERİNİ GÖNÜLLÜ’YE AÇIKLADI

  • Kdz. Ereğli’de iş dünyasının deneyimli isimleri Berkan Akay ile Cevat Bozkurt, el ele verip SUNGEN Solar Enerji Sistemleri’nin Bolu, Zonguldak, Düzce, Sakarya illerini kapsayan bölge temsilciliğini aldı. 2020 yılında işe koyulan ikili, Endüstriyel Çatılar üzerinde çalışmalarını yoğunlaştırıp öncelikle işyerlerini ziyaret ederek satış pazarlama ve tesis kurulum faaliyetlerine başladı.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde finans ve sanayi sektörlerindeki çalışmaları ile tanınan Berkan Akay ile Erdemir Kurumsal İletişim’den emekli Cevat Bozkurt, aile dostluklarını profesyonel hayata taşımaya karar vererek SUNGEN Solar Güneş Enerji Sistemleri sektöründe faaliyet göstermeye başladı.

Yayın kuruluşumuzu ziyaret ederek, Doğan Gönüllü’ye temsil ettikleri marka olan ‘SUNGEN Solar Güneş Enerjisi Sistemleri’ kurulumu süreç ve işlemlerini açıklayan Akay ve Bozkurt’un “Sistemimizin enerji üretmesi için güneş şart değil, gün ışığı yeterlidir… Tüketiminden fazla enerji üreten bunu satabilir” gibi çarpıcı açıklamaları çok yakında İŞ ve Ekonomi Gazeteniz İŞ’te Haber Hayat’ta…

Paylaşın:
1614 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ